Boala necunoscuta

25-04-2010
Nicoleta Dumitru
Nu este medic/terapeut
Nicoleta Dumitru
Buna, ma numesc Nicoleta si scriu in speranta ca cineva a mai auzit de un caz asemanator si poate sa-mi dea cateva sfaturi.Am o fetita de 1 an si 5 luni.Andreea.Am avut o sarcina perfect normala, am nascut la termen prin cezariana, abgar 9.greutate 3300gr, 50 cm. Pana la 4 luni si jumatate totul a decurs firesc, a luat in greutate 500-600gr pe luna;la o luna am depistat ca are reflux gastro-esofagian(vomitat abundent).De la 4 luni jumate, totul a stagnat :nu a mai luat in greutate, nu s-a mai dezvoltat normal.Am fost cu ea in Franta, Germania, i-am facut tot felul de analize, RMN, EKG, punctie lombara etc...toate rezultatele sunt normale, diagnostic necunoscut, se banuie ca este boala metabolica.La 1 an si 5 luni, nu sta in fund nu spune nimic, se comporta ca un copil de 5-6 luni si are 5 kg 800gr.Nu ia niciun fel de tratament, de la 4 luni facem zilnic kinetoterapie.Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac si incotro sa ma mai duc.Stie cineva ceva, ma poate ajuta cu cineva cu vreun sfat?Orice...Astept un raspuns...Multumesc.
2 comentarii
0
25-04-2010, ora 19:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cezariana este cu totul altceva decat " firesc si normal."
Cezariana a ajuns la ordinea zilei intre timp. Mamele isi inchid creierul si vointa si se lasa manatia de medici si spitale ca vacile la abator. Se castiga la cezariana si este in interesul oricarui spital de a face cezariana.
Cezariana insa are un impact nefast atat asupra mamei cat si a copilului si nu exista un copi sa fie fericit cu hotatarea mamei de a face cezariana.
Simptomele initiale ale fetitei s-ar fi vindecat usor cu ajutorul homeopatiei. Din pacate ati apelat la medicina gresita pana acum care probabil si de vina pt. boala fetitei. La cate medicamente si vitamine toxice, sau vaccinuri iau/ fac gravidele in ziua de azi nu este de mirare deloc ce se intamola.
Spuneti-mi in ce oras locuiti sa va recomanda un medic bun daca sunteti interesata.
0
07-05-2010, ora 01:06
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
poate un genetician sa raspunda la intrebarea dvs. nu cred are nicio legatura cu cezariana.
scarface, cezariana a salvat viata multor copii. in romania se practica si la cerere -si e de inteles teama de suferinta fizica a mamei-dar in majoritatea cazurilor cred ca e o urgenta medicala. eu am nascut prin cezariana si cred ca fost singura sansa a mea si a copilului, pierdusem lichidul de 2 zile, fara contractii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul