Boala inflamatorie pelvina

24-04-2009
peruzea
Nu este medic/terapeut
peruzea
Buna seara! Am sa fiu cat se poate de concisa: sangerez la contact. Am fost diagnosticata cu BIP (boala inflamatorie pelvina) si mi s-a prescris ca tratament Flamexin, 10 zile. Mentionez ca am facut Papanicolau, examen de secretie, eco transvaginala, colposcopie, nimic in neregula. In plus, folosesc prezervativul ca metoda de contraceptie. Am citit pe net despre BIP, ca este o boala transmisibila sexual si ca este nevoie de antibiotic in tratament. Intrebarea mea este: daca aveam vreo infectie, nu ar fi trebuit sa apara (in 6 luni de zile am facut de doua ori Pap., in locuri diferite) la analize? sau acest BIP poate fi si altceva decat o boala cu transmitere sexuala?
Din ianuarie 2009 cheltuiesc o groaza de bani, mai rau, nervi, incercand sa mi fie bine, mie si omului de langa mine cu care vreau cat de curand sa am un copil.
A doua intrebare: Am gastrita, urata, ce pot face in timpul tratamentului cu Flamexin, am inteles ca este asemanator aspirinei)
Multumesc
3 comentarii
0
24-04-2009, ora 22:32
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
Pt. stomac.. incearca cu Sucul de cartofi, de la Biotta: functioneaza f.bine. in rest...mai intreaba si alt medic!
0
24-04-2009, ora 22:36
peruzea
Nu este medic/terapeut
peruzea
Multumesc frumos.in ce priveste medicii...am fost la cei mai cunoscuti din Bucuresti, i-am cautat apoi pe cei mai putin cunoscuti, mai putin greu de prins, m-am intors la cei f. scumpi.Multumesc, o seara buna!
0
05-05-2009, ora 23:17
hellainne
Nu este medic/terapeut
hellainne
buna si eu am fost diagnosticata astfel si am primit tratament cu antibiotic, antimicotic si antiinflamator, consulta si un alt doctor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sangerarea in timpul actului sexual
  •