Boala de inima sau altceva???

21-04-2008
crix9ro
Nu este medic/terapeut
crix9ro
Buna ziua am si eu o problema sau asa cred. Din luna februarie am niste sintome care cred eu ca au legatura cu inima.Intr-o dimineata cand m-am trezit am inceput sa am o tensiune arteriala neobisnuita, o senzatie de gheara in piept partea stanga, un pic de amorteala pe bratul stang partea inferioara, senzatie de nod in gat, senzatie ca nu am destul aer si ca nu ajunge destul oxigen la inima. Mai apoi am avut senzatia ca inima se opreste, batea asa tare ca aveam impresia ca mai are un pic si se opreste.In martie am fost la un medic in Iasi, am facut electrocardiograma, a fost OK, apoi am facut ecografie cardiaca, a fost OK, cand mi-a fost luata tensiunea era mare. Mi sa dat un tratament cu COAPROVEL pt. 2 luni cate 150 mg/zi. Am 2 luni de cand fac tratament tensiunea a scazut dar eu am aceleasi sintome. Va rog daca poate cineva sa ma ajute. Multumesc si cu respect.
4 comentarii
0
22-04-2008, ora 00:00
carola
Nu este medic/terapeut
carola
e altceva! si eu ma confrunt de cateva luni cu aceeasi problema.Din senin mi s-a facut rau, palpitatii,...etc.Am ajuns la urgenta unde mi s-a facut EKG, dar totul era ok.Mi-am facut o serie de investigatii, Sange, urina, ecografie tiroidiana, TSH, T3, T4 tomografie craniana, radiografie pulmonara, toate au iesit ok, numai ca eu nu reusesc sa-mi revin.este atac de panica numai ca nu inteleg cum asa din senin, si de ce asa multa lume.citesc pe acest forum o multime sufera de aceleasi simptome.Nu stiu care ar fi solutia pentru a depista ce se intampla.Incearca si analize la glanda tiroida si asta poate fi o cauza.bafta si sanatate maxima
0
23-04-2008, ora 00:00
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
Asa e Carola... sunt pline forumurile (si nu numai) de asa ceva : Atac de panica / Spasmofilie cu palpitatii / lesinuri / amorteli / tremuraturi / frica de moarte / frica de spatii deschise etc. Cauza ar fi stresul si alimentatia. Daca ar fi o boala, o infectie ceva ar fi usor de vindecat dar asta e ceva ce apare din cauza psihicului, a stilului de viata !

Ce sa mai zic... Sanatate ! si scoateti-va din cap faptul ca sunteti bolnavi (daca analizele au iesit bine... ), iesiti la o plimbare, la un fotbal, volei sau la orice alt tip de miscare care va face placere.
0
12-10-2009, ora 13:42
filomena
Nu este medic/terapeut
filomena
usor de zis greu de facut Cosmin, nu cred ca stii ce inseamna nevroza, nu doresc nici la dusmanii mei
0
15-05-2010, ora 00:05
Razvi41
Nu este medic/terapeut
Razvi41
crix si eu am patit la fel, dar la mine a fost mult mai nasol, dupa un deces in familie cand am ajuns acasa prima senzatie a fost de ameteala, apoi puls marit, simteam ca ma sufoc, mia amortit mainile, picioarele, gura, etc, am crezut ca mor. In fine dupa ce am chemat salvarea si cei de la salvare miau spus ca e doar un atac de panica, parca mam mai linistit ( nestiind ce inseamna atacul de panica) dupa cateava zile am inceput sa ma simt groaznic. totul a fost un infern pana am mers la psiholog, acelasi lucru til recomand si tie, cateva sedinte de psihoterapie tiar prinde ff bine. Iti spun eu ca daca analizele tiau iesit ok nai de ce sati faci griji, dar te inteleg ca si eu am intrecut prin aceleasi clipe, si inca mai ma panichez cateodata cand mi se parce ceva in neregula cu sanatatea mea. mult succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipotensiunea
  • Palpitațiile
  • Efectele stresului asupra sănătății inimii sunt diferite la femei și bărbați
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Efectul magneziului asupra tensiunii arteriale (meta-analiză)
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  •