Boala de inima?

17-12-2005
Alexutza
Nu este medic/terapeut
Alexutza
De mai multi ani am dureri in zona inimii dar anul acesta s-au accentuat.De cele mai multe ori simt o usoara apasare in partea stanga, cateodata intepaturi, mai ales cand respir si ma mai doare bratu stang sau imi amorteste.Cateodata am palpitatii, am puls destul de mare, cam 80, cand sunt emotionata e si mai mare. Nu mi-am facut analize inca.Poate fi ceva grav?Mentionez ca am 17 ani si sunt foarte emotiva, ma emotionez usor si atunci am pulsul foarte mare, nu beau cafea nici cola pentru ca ma agita si nici nu fumez.durerile sunt zilnice, apar in repaus dar nu sunt puternice de obicei
3 comentarii
0
19-12-2005, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Daca ar fi fost o boala de inima ai fi aflat. Copil fiind ai fost consultata de pediatru si daca ceva ar fi fost in neregula ti-ar fi spus. Daca nu ti-a spus, la varsta ta nu se face o boala de inima din senin. Cred ca anxietatea e de vina (vezi articolul cu acelasi nume si cel despre atacurile de panica). Nu e grav dar este foarte neplacut si iti poate afecta foarte multe domenii ale vietii. Consulta un psihiatru sau psiholog. Daca esti din Bucuresti, datele mele sunt pe site, cu link de la articole. Daca esti din alta parte, ma straduiesc sa-ti gasesc pe cineva.
0
14-08-2009, ora 17:43
isztvan
Nu este medic/terapeut
isztvan
Buna ziua, ma numesc Isztvan si am 20 de ani si de vreo 3 saptamani ma confrunt cu niste junghiuri(apasari) in zona inimii din cauza stresului si a gandului ca am o boala cardiaca.Tin sa precizez ca aam fost si la spital unde am stat cateva zile pt investigatii.Diagnopsticul dat a fost anxietate si stres.Sunt foarte ingrijorat insa de aceste apasari care uneori imi dau palpitaii si ma obosesc.Uneori aceste simptome le pot controla.Dat fiind ca e ceva pe sistem nervos POT ACESTE SIMPTIOME SA IMI AFECTEZE IN VREUN FEL INIMA??va multumesc anticipat pentru raspuns.Sanatate!
0
09-09-2009, ora 21:46
pisu
Nu este medic/terapeut
pisu
nu te teme.nu e vorba de vreo boala de inima.poate fi vorba de o distonie neurovegetativa, boala pe fond de stres sau de un reflux gastro-faringian care apasa pe diafragma inimii si da starile pe care le descrii.

sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •