Boala Behcet

03-09-2008
CamiKa
Nu este medic/terapeut
CamiKa
A fost cineva diagnosticat cu aceasta boala? Am primit acest dg, si as dori sa vorbesc cu persoane care sufera de aceasta boala, eventual sa aflu mai multe. Am cautat si in limba engleza, dar este totusi o boala rara.Si la mine dg este ceva de genul "se observa boala Behcet", fara simptomatologie completa. Doctorita mi-a spus efectiv ca o depseste cazul meu.Ca tratament mi s-a prescris doar vitamina E cu Arcoxia, nu imunosupresoare, intrucat am probleme genitale frecvente. Daca mai are cineva aceasta boala, as dori sa ma contacteze -*




(*modificat de administrator)
73 comentarii 12 3 Înainte ›
0
02-03-2009, ora 16:47
vassile
Nu este medic/terapeut
vassile
vezi ca exista asociatii in canada, sua, uk, care se ocupa de boala asta. poti sa citesti o multime de cazuri asemanatoare cu al tau. intr-adevar, la noi doctorii sunt depasiti de situatie. am gasit trei categorii: reumatologi care recunosc boala dar nu stiu tratamentul; reumatologi care nu recunosc boala (cu argumente hilare) dar care stiu ce tratament tb; doctori "adiacenti" bolii (neuro, gastro) care stiu si boala si tratamentul dar nu pot sa-l dea pt ca nu e domeniul lor.
eu nu am reusit de 8 luni sa rezolv problema.
0
03-03-2009, ora 18:32
CamiKa
Nu este medic/terapeut
CamiKa
va multumesc pt raspuns.
Aveti mare dreptate, im ceea ce priveste cazul meu nu este pana la urma Behcet. S-a gresit dg, dar nu am primit altul din lipsa de simptome sufieciente care sa poata fi corelate. Nici acum nu stiu ce am avut. De cateva luni ma simt foarte bine, orice a fost a dat inapoi. Sper sa nu revina niciodata.
0
22-04-2009, ora 18:38
nictatiana
Nu este medic/terapeut
nictatiana
vassile...daca ai acest diagnostic as vrea sa vb. Am facut 11 afte bucale in ultimele 6 saptamani. Am dureri articulare, o tromboflebita in antecedent, anticorpi antifosfolipidici fluctuanti, dureri musculare, tuse de 4 luni fara a avea alte prb pulmonare...
-*


(*modificat de administrator)
0
20-11-2009, ora 19:29
vasileo
Nu este medic/terapeut
vasileo
Salut, si eu am fost diagnosticat azi cu aceasta boala dupa 6 luni de vizite pe la spitale unde toti imi puneau diagnosticu de tulburare somatoforma(nebun), numai eu stiu prin ce am trecut nici acum nu sunt foarte sigur de diagnostic dar se potrivesc multe din simptomele acestei boli, iar ca analize care au dus la acest diagnostic ar fi:-vsh crescut, -fibrinogen crescut, -proteina c reactiva crescuta, -si anticoagulant lupic pozitiv. cine poate sa imi dea informatii despre aceasta boala sa o faca aici pentru inceput. Multumesc.
0
23-11-2009, ora 10:40
vassile
Nu este medic/terapeut
vassile
vasileo.am scris si mai sus ca sunt asociatii in toata lumea. gasesti pe net multe articole sau studii referitoare la behcet. incearca si in engleza pt ca romanii nu se pricep la boala asta (dupa cum ai vazut). din ce oras esti?
nu prea inteleg cum de te-au declarat nebun cu analizele astea. la sotia mea analizele sunt aproximativ normale si e mai greu, dar la tine.!!!!
spui de 6 luni.sotia mea s-a chinuit cam 8 ani pana la diagnostic si inca 6 luni pt tratamentul adecvat.asa ca fii fericit, studiaza tu mai mult pt ca ei nu o sa faca asta, pune presiune pe ei cu ceea ce citesti. spor la treaba!!! :))))
0
29-01-2010, ora 00:11
Leustean Maria
Nu este medic/terapeut
Leustean Maria
Si mie mi au pus, iresponsabil-pentru a scapa de raspundere-diagn de tulb somatofora, unii, altii ma trimiteau la psihiatru-doar ptr a si ascunde incompetenta-pentru a nu avea de raportat inca caz nerezolvat(nereusita)in profesie-ei nu vor sa ia aminte, sa studieze astfel de cazuri pentru a deveni competenti si la alte afectiuni decat cele de rutina mult cunoscute de toata lumea -nu vor sa auda nimic din ce i ar provoca la descoperiri-doar pe forum exista unii-eu era sa mor in spit Colentina, m am zbatut cu o ischemie musculara 2 ore, mi au paralizat si degetele de la maini, si dr Pompilian zicea sa nu mai joc teatru si sa plec imediat acasa sau daca nu, la psihiatrie, unde m a si dus cu forta (ca sa nu mor la el internata)-asa, la psihiatrie putea sa se scuze ca eu mi as fi facut ceva.Si mi ascris si n fisa de extern ca am iesit ameliorata, cand eu am iesit cu salvarea, paralizata.Era un medic arab mai omenos, dar nu a putut sa se opuna ca era in subordinea luiPompilian.Nu-i dadusem plic, de aceea poate (sigur)m a tratat cu nesocotinta, orice as fi spus la anamneza, ma contrazicea, ca sicum ar fi stiut el mai bine ce ma supara pe mine, nu voia sa auda nimic, nici cand era la vizita, si eu paralizam in pat(stiu toti din salon, am chemat si o salvare, PROTV, etc.Si nu e singurul care reactioneaza atat de periculos pt pacient.Altul, de la Iasi, la toti, le spunea:tu ai o obsesie, etc., si asa scapa de toti imediat.Incredibil!!!90% din ei sunt asa cand nu se pricep la ceva-cum s-ar putea scapa de acest fenomenprejudiciant pentru pacientul si asa suferind?!In loc sa castigi timp, ei iti fura acest timp vital, trimitandu-te fara nici cel mai mic motiv, la psihiatru-f.condamnabil-nu este decat adevarul...trist..si incredibil!
0
27-02-2010, ora 16:29
pic
Nu este medic/terapeut
pic
eu sufar de aceasta boala din 2005 din pacate eu am afectare sistemica cu afectare neurologica severa oculara si articulara din pacate astfel de boli nu sunt tratate corespunzator la noi in tara pe mine nici nu vor sa ma mai vada doctorii pt.ca boala sa complicat cu o hepatita C luata din numeroasele catetere si transfuzii facute deci eu nu iau nici un tratament pt.ca nu mai am cum datorita complicatiilor de la cortizon am facut osteoporoza si fac tr.cu bomviva injectabil am trecut pe regim vegetarian fara dulciuri si ma simt mai bine eu ma tratez la spitalul Colentina la dna dr.ADRIANA NICOLAU e foarte desteapta.INTRADEVAR BOLILE ASTEA TE FAC SA CREZI CA AI CEVA PSIHIC DAR NU E ASA EU AM 31 DE ANI SI DIN PACATE PROGNOSTIC REZERVAT LA ACEASTA BOALA
0
28-02-2010, ora 18:00
vasileo
Nu este medic/terapeut
vasileo
Pentru pic. Am inteles ca ai aceasta boala din 2005, cum se manifesta la tine? in afara de ce ai scris, ai afte bucale, genitale ce analize ti-au iesit prost, cu ce te-ai tratat pana acum?
Eu tot la spitalul Colentina merg la dr. Tanaseanu Stefanita dar nu prea sunt multumit, ca tratament mi-a dat colchicina, aspenter, antiinflamatoare, si acum plaquenil pe care nu l-am luat ca zice ca poate afecta vederea si imi este cam frica sa iau, mai ales ca tot ce am luat pana acum nu mi-a ameliorat simptomele deloc.
0
02-03-2010, ora 09:13
vassile
Nu este medic/terapeut
vassile
pt pic: sotia mea este un caz f asemanator cu al tau. as vrea sa vb mai detaliat poate mai gasim ceva solutii impreuna. daca vrei poti sa-mi scrii -*



(*modificat de administrator)
0
02-03-2010, ora 09:16
vassile
Nu este medic/terapeut
vassile
pt vasileo: ai grija cu tratamentul pt ca daca e bun diagnosticul s-ar putea sa nu te ajute si sa trebuiasca sa iei imunosupresoare. si sa nu accepti sa te amane pt ca starea evolueaza.
0
03-03-2010, ora 20:59
pic
Nu este medic/terapeut
pic
pt.VASILE :PUTEM VORBII DAR NU STIU CUM INTRADEVAR AM AVUT SI AFTE BUCALE MEREU SI IN GAT NAS SI INTESTIN NU AM AVUT GENITAL ABSOLUT NIMIC TOT LA PROFESORUL TANASEANU SUNT SI EU DAR NU STIE CE E MAI BINE PT.MINE POTI SA IMI SCRI -* si iti voi spune mai cu deamanuntul de la ce a pornit totul si ce trebuie sa faca sotia ta naturist pt.asta va pup noapte buna



(*modificat de administrator)
0
03-03-2010, ora 21:02
pic
Nu este medic/terapeut
pic
aceasta boala este o boala sistemica cu afectare din mai multe ramuri ale medicinii si medicii trebuie sa vorbeasca intre ei eu cred ca boala mea in stadiul asta nu poate sa o trateze nimeni pt.ca s.a complicat ca nu stiu de unde sa inceapa si de unde sa o sfarseasca
0
14-04-2010, ora 23:36
florinapreda
Nu este medic/terapeut
florinapreda
buna seara! sunt si eu o pacienta a doctorului Tanaseanu Stefanita de la spitalul Colentina.
am fost diagnosticata cu boala Behcet in luna februarie a acestui an! A fost un diagnostic destul de socant deoarece habar nu aveam despre ce e vorba. Ulterior, m-am informat si am inceput sa ma sperii si mai tare cand am vazut mai exact despre ce e vorba.
Nu mi s-a spus mare la controlul medical decat ca este o boala pe care o voi avea toata viata si daca e controlata pot trai bine mersi pana la batranete.
simptomele mele:
-afte bucale ( cate 5-6 o data f mari si dureroase care durau cate 4 sapt)
-si o oboseala continuu ( care am pus-o pe seama fiului meu de 2 ani)
intradevar am fribrinogenul marit( 482) dar in urma unui tratament de aspenter si colchicina zi de zi timp de 3 luni a scazut la 402.
nu sunt convinsa nici la ora actuala de faptul ca am aceasta boala
daca poate veni cineva cu detalii sau cu recomandari as fi foarte fericita
multa sanatate si incredere ca va fi bine!
salutari!
0
16-04-2010, ora 16:04
pic
Nu este medic/terapeut
pic
PT.FLORINA PREDA SUNT PIC ADICA IULIA DRAGA MEA SI EU TOT LA COLENTINA MA TRATEZ DE ACEASTA BOALA DAR LA DOAMNA DR.NICOLAU ADRIANA TOT PE ACEIASI SECTIE DA INTRADEVAR CE AI TU E ASEMANATOR CU BOALA BECHCET ASA AM AVUT SI EU DAR LA MINE A DEBUTAT CU PAREZA SI APOI LUCRURILE SAU COMPLICAT F.MULT MAI ESTE SI O ALTA CHESTIE AFTELE POT APAREA CA SI OBOSEALA SI INTR.O LIPSA MARE DE VIT.B MAI INTREABAL PE DNUL DOCTOR SI DE IDEEA MEA DACA NU AI SI ALTE SIMTOME CA IN BOALA BEHCET PRECUM DURERI DE OASE AFTE GENITALE PROBLEME OCULARE UVEITA SAU CHIAR PROBLEME NEUROLOGICE DAR DACA CREZI CA AI FOST DIAGN.CUM TREBUIE TINETE DE TRATAMENT SI IA MEREU ULEI DE CATINA SI LEMN DULCE SUNT F. BUNE PT.CE AI TU EU LE IAU SI MA SIMT MAI BINE SUCCES
0
17-04-2010, ora 22:56
florinapreda
Nu este medic/terapeut
florinapreda
Iulia, multumesc foarte mult pentru recomandari. Am sa ma interesez de ceea ce mi-ai spus si am sa apelez si la uleiurile respective. Genital si ocular nu am nimic, in schimb ma cam dor oasele dar ma alerg toata ziua cu piticul :)) acum am 2 afte de toata frumusetea si atat.
as fi interesata sa mai consult si alt medic pentru aceasta boala. mi s-a spus ca dr tanaseanu e cel mai bun in domeniul acesta, dar o a doua opinie e bine venita.
am inteles ca este o boala pe care o voi avea toata viata din pacate :(( deja am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea.
Inca o data mii de multumiri pentru raspuns.
toate cele bune si multa sanatate!!!!!!!
0
18-04-2010, ora 09:48
pic
Nu este medic/terapeut
pic
pai draga mea si eu te pup si sa iti traiasca piticul esti din Bucuresti?draga mea analiza de boala BEHCET NU EXISTA DAR SE FACE O ANALIZA HLA B 52 E RASPUNZATOARE DE ACEASTA BOALA DAR NU INSEAMNA CA DACA ITI IESE NEGATIV NU AI BOALA SFATUL MEU E SA FACI URMATOATELE ANALIZE :LA CENTRUL DE HEMATOLOGIE SE FACE ASTA SI POTI FACE SI DOZAREA DE VIT B 12 SAU B 6 DACA TE DOR SI OASELE ASTA POATE SA INSEMNE CEVA DAR NU STIU SIGUR MAI INCEARCA SI LA ALT MEDIC BUNI SUNT SI LA SP.SF.MARIA DAR SI LA SPIT.ION STOIA NU STIU CE SA ITI SPUN DAR EU CA SI CADRU MEDICAL POT SA ITI SPUN SA TE CAUTI CA ESTI TANARA SI ACESTE BOLI NETRATATE SUNT F.SEVERE INTRA PE STETOSCOP.RO SI ACOLO O SA GASESTI DESCRIEREA COMPLETA A ACESTEI BOLI.NICI EU NU AM AVUT NIMIC GENITAL IAR AFTE AM F.F.RAR DAR AM DURERI DE OASE CUMPLITE SI MA DERANJEAZA RAU VEDEREA TU CRED CA AI BEHCETUL CLASIC CARE NU DUCE LA COMPLICATII MAJORE EU AM NEUROBECHCET CARE ESTE CU PROGNOSTIC REZERVAT EU NU VREAU SA GANDESC ASA DAR NU MAI SUNT CEEA CE AM FOST AM AJUNS SA FIU PENSIONATA PE CAZ DE BOALA CU CERTIFICAT DE HANDICAP IN 3 ANI DE LA DEBUT SI NU E VRAJEALA EU ACUM MA SIMT BINISOR DAR MA VOI INTERNA LA COLENTINA SA INCEP INTERFERONUL CUM PUTEM LUA LEGATURA AI IDEE ?TE PUP SI MAI VORBIM CU DRAG IULIA
0
19-04-2010, ora 14:21
florinapreda
Nu este medic/terapeut
florinapreda
Buna Iulia. DA SUNT DIN BUCURESTI SI MI-AR FACE PLACERE SA LUAM LEGATURA. -*
astept sa ma contactezi!
toate ce le bune!





(*modificat de administrator)
0
20-04-2010, ora 10:27
pic
Nu este medic/terapeut
pic
draga mea nu apare nimic de contact la ce mi.ai scris tu apar doar niste puncte nu pot lua leg cu tine ca nu stiu cum -* te pup si sa ai o zi minunata


(*modificat de administrator)
0
28-04-2010, ora 00:45
anca_m131
Nu este medic/terapeut
anca_m131
Buna ziua! Am 21 de ani si acum jumatate de an am fost diagnsticata cu Boala Bechet!in cazul meu si-a facut debutul prin dureri foarte puternice de cap, dupa 2 ani au inceput sa imi apara afte bucale si genitale si de scurt timp si pustule! problema mea e ca sunt alergica la o mare parte din tratamentele care se recomanda in acest caz! am facut tratamente cu preninson dar la o saptamana dupa ce terminam imi apareau toata gura afte, migrene foarte puternice...de 10 zile am incheiat tratamentul cu imuran( am luat 2 luni) si azi mi-au aparut din nou afte si dureru de cap! mi-am cam pierdut orice speranta ca voi reusi sa scap macar pentru scurt timp! preninson nu mai pot lua ca deja mi-a afectat inima si stomacul, imuranul se pare ca nu are efect, la colchicina si dapsona sunt alergica! daca mai stiti ceva va rog sa imi spuneti! multumesc anticipat!
0
28-04-2010, ora 16:18
pic
Nu este medic/terapeut
pic
pt.ANCA.DRAGA MEA SUNT IULIA SI VREAU SA ITI SPUN DIN EXPERIENTA MEA DE CADRU MEDICAL SI CA PACIENTA AL ACESTEI BOLI CARE LE.A INCERCAT PE TOATE ACESTE TRATAMENTE STIU CA ACEASTA BOALA NU TOTI MEDICII STIU SA O TRATEZE SAU SA O DIAGNOSTICHEZE EI DACA VAD O AFTA SI DURERI DE OASE PUN REPEDE ACEST DIAGNOSTI EU AM FOST PLECATA IN TURCIA LA MEDICUL CARE A DESCOPERIT ACEASTA BOALA SI MI.A INFIRMAT DGN.DAR CEI DIN ROMANIA TOTI IL SUSTIN STAREA MEA SI SIMTOMELE SUNT IDENTICE CA IN BECHCE CA SA MEARGA UN TRATAMENT TR.SI DGN.SA FIE BINE PUS EU ASTEPT ACUM SA FAC INTERFERON DEOARECE MERGE PE BOALA BEHCET DAR DOAR DACA EXISTA AFECTARE OCULARA SEVERA ALTFEL NU SE FACE CE POT SA ITI SPUN E CA ACESTE BOLI AUTOIMUNE SE POT VINDECA PRIN SIMPLA REGLARE A ALIMENTATIEI 100%VEGETARIANA TOATE DULCIURLE SI TOT CE MANCAM INCLUSIV LAPTELE DULCE SI CARNEA NE OTRAVESC CUNOSC CAZURI IN CARE DOAR PRINTR.O ALIM NATURALA SIMTOMELE SAU REMIS CHIAR DACA NU CREZI ASA ESTE EU O VAD PE PIELEA MEA SI NU TE MINT DECAND MANANC SANATOS MA SIMT MULT MAI BINE SI VREAU SA ITI SPUN CA SAREA MEA NU A FOST DELOC BUNA BA CHIAR ACEASTA BOALA M.A PUS LA PAMANT CU TOTUL TE PUP SI ASTEPT VESTI UNDE TE TRATEZI?
0
28-04-2010, ora 16:31
anca_m131
Nu este medic/terapeut
anca_m131
Ma tratez la Prof.doctor Orasan in Cj! am inceput si eu un regim alimentar si fac tot posibilul sa mananc sanatos si sa fac sport, dar nu se prea observa nimic! la mine sunt doar migrene afte(enorm de multe afte) si pustule! pana acum am fost la 4 medici si toti mi-am pus diagnosticul asta! sincer ni-as dori sa se fi inselat!:)ieri aveam o singura afta azi am cura plina!
0
28-04-2010, ora 16:39
pic
Nu este medic/terapeut
pic
PT.ANCA TE CRED SI EU AM FACUT PUSTULE PE TORACE SI MAINI LA FEL CA TINE MI.AU FCUT BIOPSIE SI AU IESIT DE TIP VASCULITIC ADICA PE FONDUL ACESTEI BOLI DACA AI POSIBILITATEA SA AJUNGI LA BUCURESTI CERE INTERNARE LA SPITALUL COLENTINA DR.ADRIANA NICOLAU E CESA MAI BUNA IN BOLILE ASTEA EU LA EA MA TRATEZ DE 7 ANI O AM STIU CA E GREU DAR TOTUSI E LA NOI IN TARA BINE CA NU E MAI DEPARTE O GASESTI LA MEDICAL COLENTINA ETJ.1 NU ITI SPUN DEGEABA CHIAR E BUNA SI MAI ARE PACIENTI IN TRATAMENT EA CU BOALA ASTA SI MERG BINE INCEARCA SA SUNI LA INFORMATII SI SA AFLI NR.DE TELEFON DE PE SECTIE MEDICALA A ETJ1 DR.ADRIANA NICOLAU SI INCEARCA SA VORBSTI CU EA LA TEL.PT. O INTERNARE CHAR LA EA VIN DIN TOATA TARA SUCCCES
0
28-04-2010, ora 16:43
anca_m131
Nu este medic/terapeut
anca_m131
multumesc mult! chiar vroiam sa merg si la Bucuresti!
0
28-04-2010, ora 16:56
pic
Nu este medic/terapeut
pic
dr.asta e foarte cautata spui ca dr.ta de familie ti.a recomandat.o sa obti greu internarea pt.ca eu sunt din Bucuresti si astept de 2 luni un loc pt.interrnare nu stiu cu tine cum va fi pe ea o gasesti zilnic de dim pana la 5 -6 seara e de treaba dar nu stiu cu vei face sa ajungi la ea e super de treaba si meseriasa buna tare dar dezavantajul e ca esti f.departe tinema la curent te pup bafta pt.tine f.buna e si plasmafereza uitate pe net si citeste despre ea eu am facut 2 ani si ma simt mai bine dar eu nu mai vad cu un ochi de la boala asta am facut nevrita optica retrobulbara si cataracta si tr. sa fac interferon sa nu imi pierd de tot vederea
0
28-04-2010, ora 17:11
anca_m131
Nu este medic/terapeut
anca_m131
multumesc sper sa reusesc sa ajung si sa fie bine!
0
28-04-2010, ora 22:17
florinapreda
Nu este medic/terapeut
florinapreda
Buna seara tuturor! Vroiam sa va spun ca intradevar si eu am avut niste migrene foarte puternice inaintea aftelor bucale! dar ca intotdeauna eu pun fiecare simptom pe baza altui lucru.
am crezut ca migrenele mele sunt ceva genetic( eu fiind deja a 5-a generatie din partea mamei care am migrenele acestea), si de aceea nu mi-am facut probleme.
dar se pare ca toate se leaga acum.
eu sunt la doctorul tanaseanu stefanita. imi poate da cineva o parere despre acest medic?
v-am pupat si multa sanatate!
0
29-04-2010, ora 00:08
anca_m131
Nu este medic/terapeut
anca_m131
Si acum cum esti? doar dureri de cap si afte sau a mai aparut ceva? eu nu stiu la ce sa ma astept!
0
29-04-2010, ora 10:32
florinapreda
Nu este medic/terapeut
florinapreda
acum sunt mai bine. dureri de cap nu mai am decat in perioada de menstra, oboseala foame, etc.
dar afte tot am dar nu asa multe si mai putin dureroase.
eu iau o pastila de colchicina pe zi si una de aspenter
analizele mi-au iesit mai bine, acumm stau mai l inistita.
probabil pentru ca m-am obisnuit cu ideea.]
mai multe simptome le-am spus mai sus, in alte comentarii
eu zic sa nu te sperii, si sa te stresezi ca iti faci mai mult rau. boala asta difera de la o persoana la alta.
vezi tu in ce stadiu esti si incearca sa cauti remedii ca uite.se poate si mai bine
te pup
0
29-04-2010, ora 15:31
pic
Nu este medic/terapeut
pic
PT.FLORINA MA BUCUR CA ESTI MAI BINE DRAGA MEA SI SPER SA FI SI DE ACUM INCOLO EU INSA NU PREA FAC LA FEL AM DURERI MARI DE OASE SI NU STIU INCOTRO SA O MAI IAU ITI UREZ BAFTA DR.TANASEANU E OK.DR MEA A FOST REZIDENTA LUI SI E SUPER DESTEPT OMUL EI SUNT CU TOTII ACOLO SI SE SFATUIESC IMPREUNA SI EU AM TRECUT PE LA TANASEANU SI E OM OK BAFTA
0
15-07-2010, ora 10:00
gabriela antonopoulou
Nu este medic/terapeut
gabriela antonopoulou
UREGENT COMUNICARE CU CEI INTERESATI.VA ROG CONTACTATI-MA.Buna ziua la toti cei care sufera de Boala lui Behcet, sint si eu una dintre persoanele afectate de aceasta boala si as dori sa discut cu alte pesoane afectate de aceasta boala.Doctorii spun ca sint suspecta de Behcet, toate analizele facute ies curate nu arata nimic si medicul care ma vede mi-a spus ca analizele nu arata nimic la aceasta boala.Semnele pe care le am si indica boala sint ca si la voi, ulceratii bucale si genitale, dureri la degetul mare la piciorul sting la articulatia care leaga degetul de laba piciorului, mi se umfla genunchiul sting, intre timp genunchiul are o temperatura ridicata iar laba piciorului o temperatura foarte scazuta in acelasi timp.Afectiunea a inceput in Septembrie in 2008, mi s-a dat un tratament pe baza de cortizon si pina acum mentin tratamentul. Nu inteleg cum o parte din voi v-ati tratat in 8 luni? Mi-am dat seama ca ma afecteaza si unele alimente de exemplu cind maninc mar sau salata verde mi se umfla genunchiul.CINE DORESTE sa faca schimb de impresii pe aceasta boala sau se ne ajutam intre noi ma poate contacta -* oricind la orice ce ora. Oricum un sfat ulceratiile bucale si genitale nu se remediaza cu medicamente sau i-a prea mult timp cel mai bun tratament sint spalaturi su soda de bucatarie dizolvata in apa in maximul 10 minute cel putin mie mi-au trecut.

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns
73 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: