Blocari de respiratie, posibil astm bronsic.

04-11-2009
radonsky
Nu este medic/terapeut
radonsky
Buna ziua!

Problema mea sta in felul urmator: De la aproximativ 10 ani m-am tot confruntat cu aceste "blocari" de respiratie, in sensul ca atunci cand imi vine sa casc(des), simt pur si simplu ca aerul nu intra destul in plamani si ceva il blocheaza.Foarte greu ajung sa trag tot aerul in plamani atunci cand casc si simt nevoia sa-l trag pe tot. Cateodata ma tine in jur de o saptamana asa, asta intamplandu-se odata la 2 3 luni.
Acum 3 luni, mi-au iesit la rezultatele coproparazitologic frecvente cristale Charcot-Leyden, care din cate am citit se datoreaza ori unei infectii parazitare ori datorita astmului bronsic.

Tot la copro mi-au iesit si frecvente granule de amidon nedigerat situate intra si extra celular.Nu stiu despre ce ar putea fi vorba.In urma acestor rezultate, am fost sfatuit de catre doctorul gastroenterolog sa fac o colonoscopie deoarece ar putea fi vorba de boala celiaca ( Mentionez ca am inceput sa fac investigatii deoarece eram, si sunt prea slab, adica 51 de kg la 1, 81..asta in ciuda unui apetit dezvoltat ).

Va sa ma lamuriti daca se poate in cele mentionate mai sus.
Va multumesc.
1 comentarii
0
12-10-2019, ora 23:11
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Faceți colonoscopie, căci aveți o problemă de absorbție la nivel intestinal, poate fi boală celiacă. Pentru evaluare funcției respiratorii faceți spirometrie. O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.