Blocare muschi

09-03-2010
manutzu
Nu este medic/terapeut
manutzu
Buna ziua!
As avea nevoie de niste informatii cat mai urgente: am o cunostinta careia de vreo 2 luni i se intampla din ce in ce mai des sa i se blocheze absolut toti muschii ( fata, maini picioare), si nemaiavand nici o putere i se intampla sa cada si sa nu se mai poata ridica de jos...deja i s-a intamplat de 2 ori pe o trecere de pietoni..va imaginati ce i se poate intampla...plus ca nu mai are forta in maini aproape deloc, are stari de somnolenta dese...la frig i se blocheaza instantaneu toti muschii...are dora 37 de ani si pana acum nu i s-a mai intamplat...nu are in familie antecedente de genul, a fost la un medic neurolog si-a facut o gramada de analize dar toata lumea zice ca e ok,.i s-a spus ca s-ar putea sa aiba miopie thomson...imi puteti da niste sfaturi va rog?
11 comentarii
0
10-03-2010, ora 09:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu va poate ajuta nici un specialist ai medicinii la aceasta problema. si cu atat mai putin un neurolog. Mergeti la un medic homeopat cu experienta care practica himeopatia clasica, ca de ex. Dr. SIlvia Nedelcu sau Ileana Randasu din Bucuresti. Homeopatia cunoaste aceasta boala cat si remediile care o vindeca.
0
10-03-2010, ora 10:51
luciana.l
Nu este medic/terapeut
luciana.l
Bună ! Blocarea muşchilor provine de la nervul şciatic, cât şi nervi spinali ce ajung până la extremităţile corpului. Aceştia pot fi prinşi sau ştrangulaţi între vertrebe cea ce îi anulează comanda locomotorie.
Una dintre cele mai bune terapii este masajul YUMEIHO (căutaţi pe internet şi găsiţi)
Pentru revigorarea muşchilor v-ar ajuta o cură bogată în magneziu, calciu, zinc, seleniu, vitamine şi minerale.
V-am trimis un mesaj privat pentru mai multe detali care v-ar putea fi utile.
0
10-03-2010, ora 15:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Magneziu dat de medici este anorganic si deci daunator.
Calciul dat de medici este anorganic si deci daunator.
Seleniul din suplimente este o mare toxina.
Zincul din suplimente este o mare toxina si nu face decat rau. Zinc beti zionic din tevile de apa zincate si este prezent peste tot..
Majoritatea vitaminelor sintetice sunt de la daunatoare pana la foarte daunatoare organsimului.
De la industria farmaceutica nu primitzi o SINGURA substanta folositoare ci numai toxine care mai de care mai daunatoare dar dupa propaganda de rigoare de decenii toata lumea crede in efectul lor pozitiv mai mult ca in Dumnezeu.
Singurul lucru bun enumarat mai sus este YUMEIHO. Zincul chiar da spasme muschiulare.
0
10-03-2010, ora 16:28
luciana.l
Nu este medic/terapeut
luciana.l
Ca să fiu clar înţeleasă dieta bogată în proteine, minerale, vitamine, etc trebuie obţinută din fructe, legume, produse lactate, (ecologice dacă se poate), etc.
Este adevărat că mineralele anorganice nu pot fi metabolizate de organism, ci doar cele organice.
Zincul organic reface musculatura de ex sîmburii de bostan.
Complexul de vitamine, minerale, proteine, etc, se găsesc in cantităţi enorme în stare naturală în microalge cunoscute şi folosite de aztecii care le uscau la soare şi le consumau sub formă de turte.
Astăzi cozmonauţi au drept hrană un amestec de microalge care le asigură necesarul zilnic.
0
11-03-2010, ora 02:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Chestia cu algele este iara o inventie moderna si gresita cu care s-au lasat pacalitzi cei mai multi. Algele sunt cele mai primitive plante care exista si nu au cum sa fie ceva folositor pt. om caci ele au rolul de a transforma anumite substante daunatoare din apa. Similar cu ciupericile din padure care contin o sumedenie de toxince, cresc fara lumina, la umezeala si nu au radacini.
In orice planta se gasesc minerale, acesta nu este nici un argument sanataos de a folosi o anumita unaumita planta. SI veninul contine minerale si vitamine. Algele contin si o sumedenie de substante nefolositoare si chiar daunatoare si
faptul ca cosmonautzii se hranesc cu ele nici nu cred ci nici nu este un argument. Am citit cartea lui Galina Shatalaova care era chiar responsabila cu hrana cosmonautzilor si nu spunea nimic de alge si de asa ceva. E probabil un argument gol si preluat de toti.
A ajuns sa se recomande omului in ziua de azi sa nu manance cereale (integrale) care sunt cele mai nobile plante si sa manance alge care sunt cele mai primitive plante. Totul merge pe dos in ziua de azi.
0
11-03-2010, ora 02:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Iar azteciii erau un popor primitiv care a ajuns la sfarsit la jertfe omenesti si care nu degeaba a fost lasat sa fie stins de Dumnezeu de pe fatza pamantului. Daca ne luam dupa astfel de popoare...
0
11-03-2010, ora 14:40
luciana.l
Nu este medic/terapeut
luciana.l
S timate scarface, nu-mi permite spatiul sa intru in detalii pentru a explica ceea ce altii au documentat in urma cercetarilor stiintifice si de laborator referitor la valoarea microalgelor in nutritie in lucrari si carti publicate ci le voi recomanda pentru documentare daca va intereseaza...ma rog.si ca sa revin la ce ai afirmat referitor la proprietatea algelor de a colecta toxine...corect tocmai asta are rolul de a absorbi din organism toxinele inclusiv metale grele, etc, si a se elimina impreuna cu acestea deoarece algela Chlorella nu este absorbita de organism de aceea este detoxifianta insa impreuna cu spirulina ceda organismului o cantitate mare de substante nutritive si vit de la A la -K.si nu ma refer la algele crescute in ape poluate pt ca au absorbit toxinele din ea, ci la cele din apa pura si controlate...cit despre consumarea cerealelor integrale nu am afirmat ca algele ar inlocui o hrana sanatoasa, insa daca acele cereale au absorbit si ele nu-i asa pesticide.atunci sa fim rezonabili cu logica ca altfel si spaniolii si altii au exterminat oameni si atunci vor fi stersi si ei.de pe pamint.. nu-i asa Scarface...dar este bine sa invatam tot si de la toti ceea ce este bun. si sa contestam ce este negativ.in rest multa sanatate
0
11-03-2010, ora 17:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
"dar este bine sa invatam tot si de la toti ceea ce este bun. si sa contestam ce este negativ."
Pai tocmai de aceea am scris. Sau credeti ca suntetzi singura care are dreptul de a contesta afirmatiile negative ?
Nu vreau nicidecum sa va combat iar lucrarile "stiintifice" ale altora nu ma fac sa uit sa gandesc si sa-mi neg cunoasterea proprie. Deci nu argumentati de genul "a scria cutarica" ca la mine nu tine asa ceva. Apropos de logica: o alga moarta nu mai are aceleasi insusiri ca o alga vie. E la mintea cocosului.
Daca este clar ca alga vie, ca si ciuperca, trage toxinele din apa/pamant si le transforma cu ajutorul anumitor bacterii atunci este o mare aberatie in a crede ca acelasi lucru o mai face alga sau ciuperca moarte in stomacul sau intestinul omului.
Efectul de detoxifiere al algelor folosite se bazeaza pe alte principii (homeopate) daca este sa functioneze cu adevarat desi dupa cum am spus este un truc acest lucru folosit de cei care vand pastile, caci nici o medicina naturista din lume nu lucreaza sau a lucrat vreodata cu alge. Dumnezeu a facut alte plante ca leacuri pt. om si nu algele... Algele sunt gunoierii apelor si apar tocmaio atunci cand apa e poluata.

In plus cine scoate toxinele din aceste alge inainte de a intra in stomacul omului daca recunoasteti ca ele contin si toxine ?
O singura toxina intr-o planta o face toxica indiferent de cate elixiruri contine ea.
Punetzi o picatura de mercur sau de otrava de sarpe intru cocktail de plante vindecatoare si veti vedea ca la urma este o supa toxica.
0
13-02-2011, ora 17:08
mada26
Nu este medic/terapeut
mada26
buna...mesaj petru manutzu...cum se simte cunostinta ta?in ce stare afla?
0
08-04-2013, ora 18:12
Neacsu Cristian
Nu este medic/terapeut
Neacsu Cristian
Buna Ziua am si eu o problema cu tatal meu are 46 ani 187 95 kg( are hiper tiroida si hiper tensiunea) are niste simtome ciudate, ii se blocheaza muschi de sus si nu poate sa mai se ridice din pat, fotoliu. scaun.wc etc fara ajutoru meu nu il doare deloc doar cand incearca sa se ridice ii se blocheaza muschi la picioare de la coapsa pana la genuchi mentionez nu il doare si poate sa mearga dupa ce il ridic asta nu e permanent ii se intampla o data la o luna il tine 2...3 zile ii trece iara ii revine si am vrea pareri de la ce poate fi astept comentariiile voastre va multumesc.
0
12-09-2014, ora 15:13
ionut alex
Nu este medic/terapeut
ionut alex
Buna ziua!mi se blocheaza muschiul la gamba cand fac sport..dupa care trebuie sa fac masaj pentru a se debloca.imi recomandati un medicament pentru blocarea muschiului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.