Bila in stomac

02-10-2011
maxx30
Nu este medic/terapeut
maxx30
In urma unei endoscopi la care am fost diagnosticat cu Helicobacter si gastrita antrala doctorul mi-a scris pe diagnostic ca am bila in stomac.
din ce cauza poate fi si cum pot sa fac sa nu mai urce sucul de la bila in stomac pentru ca vad ca imi creaza probleme si probabil va fi greu sa vindec gastrita.

Va rog sa ma ajutati.
1 comentarii
0
30-10-2011, ora 20:42
lorica222
Nu este medic/terapeut
lorica222
buna.su eu am aproximativ acelasi diagnostic doar ca eu sunt operata de bila de 12 ani.am inteles ca asta e perioada dupa care apare acest simptom.ma trezesc cu greata si ma ustura mereu stomacul indiferent ce mananc.indicatiile medicului au fost regim alimentar adica fara cafea pe stomacul gol fara dulciuri fara zeama de carne fara condimente fara fructe si legume crude si fara bauturi de volum adica sucuri acidulate bere vin.am inteles ca tratament medicamentos nu exista.a am uitat ce era mai important fara nici un fel de suc de rosii sau bulion.succes poate la altcineva merge.la mine nu a mers inca dar mai perseverez.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici