Belelusul meu se ineaca cu tendinta de sufocare

22-12-2011
anamisu
Nu este medic/terapeut
anamisu
Am un baietel de 3 luni jumatate.De aprox. 3-4 sapt are niste episoade ciudate, pur si simplu face ca pestele pe uscat uneori eliminand putin pe gura laptic cu mucozitati iar alteori nu elimina nimic, face ca si cum nu ar mai avea aer.Din aceasta cauza sunt cu ochii pe el non stop pt ca poate face si in somn.Cel mai rau este faptul ca nu scoate nici un zgomot si chiar trebuie sa fiu pe faza sa-l bat pe spate sau sa-l intorc cu capul putin in jos batandu-l tot pe spate.
Am mers la medic de urgenta si in urma unor investigatii am descoperit ca are reflux.Nu vomita si nu regurgiteaza in exces doar aceste episoade de sufocare ne sperie.Medicul a zis ca ii vine suc gastric inapoi iar acele mucozitati pot fi cele venite din nas si care merg spre stomac.I-am schimbat nan1 cu nan ar si face la fel, nici o ameliorare.
Medicul ne-a zis ca ne va trece de la sine.Daca a mai patit cineva asa ceva cu copilul, rog sa-mi scrie pt ca m-ar interesa si pe mine cat timp pot dura aceste episoade de sufocare.Sunt stresata si epuizata ca il pazesc non stop si mai ales noaptea stau intr-un stres fantastic pt ca se poate sa nu-l simt cand se sufoca.Momentan doarme langa mine si practic bag capul in el ca sa-l pot simti dc se misca.Scrieti-mi va rog daca ati patit ceva asemenator cu copilul si cat timp a durat la voi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul