Bebelus de 7 zile | Forumul Medical ROmedic

Bebelus de 7 zile

19-01-2015
ioanaadela
Nu este medic/terapeut
ioanaadela
Buna ziua am nascut de 7 zile un baietel de 2600 si 52 de cm, la 39 saptamani prin operatie de cezariana, il hranesc cu lapte de la san( muls) si formula NAN 1, la iesire din spital a scazut la 2490, acum avand din nou 2610. evolutia este buna? cum sa continui pentru ca bebelusul sa ia in greutate? la o zi dupa externare am observat pe cerul gurii 2 afte mici (puncte albe), nu a facut febra, nu si-a schimbat starea si mananca la fel, e un motiv de ingrijorare? doar peste 2 zile ne poate consulta un medic la domiciliu si am ales sa scriu si aici, multumesc.
1 comentarii
0
19-01-2015, ora 21:10
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Evolutia este normala, insistati pe alimentatia la san(beti minim 2 l.lichide/zi, Galafor...+ ricinus communis sol.5(faramacia homeopata)inghititi 4x4 granule/zi)si daca este nevoie de comlpetare, folositi lingurita.Ceea ce vedeti pe "cerul gurii" nu sant afte, nu este candidoza, faceti abstractie de ele.In prima luna de viata tineti legatura cu medicul neonatolog, apoi, daca nu va permiteti altfel, un medic pediatru sa evalueze din 3 in 3 luni copilul.Nu ezitati sa efectuati vaccinari suplimentare(in Romania sant suplimentare)daca va permiteti financiar.Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nu e normal la nou-născut
  • Evaluarea nou-născutului
  • VeÈ›i deveni părinÈ›i? Iată ce trebuie să aveÈ›i în vedere
  • Jucăriile noului născut - care sunt È™i cum le alegem?
  •