Batai puternice ale inimii. | Forumul Medical ROmedic

Batai puternice ale inimii.

12-12-2013
ananeamt
Nu este medic/terapeut
ananeamt
De o luna imi simt inima cum bate, mai ales seara pentru ca stau linistita. In timpul zilei pot ignora, dar tot e prezent daca sunt atenta.
AM 21 de ani, sunt fata si nu am avut niciun soi de problema pana acum. am fumat 5 ani dar de o luna de cand simt asta nu am atins cafea, tigari sau alcool. Acum vreo 3 luni am avut o perioada de vreo luna si ceva in care am baut foarte mult alcool, cafea, ceai negru si am fumat mult, mancat ori prea putin ori prea mult. Am sperat ca imi treaca daca nu mai fac aceste lucruri ( oricum nu mai am de gand sa mai cad vreodata in plasa lor).
Acum o luna m-am sperit si imi batea inima foarte tare si repede si am fost la urgente dar mi s-a spus ca nu am nimic. BAnuiesc ca ar fi atacuri de pancica/anxietate pentru ca trec printr-o perioada foarte urata cu banii, familia, viata in general, dar de ar fi cazul asta nu ar trebui sa ma apuce in reprize? eu imi simt bataile inimii in continuu. cand am avut prima data m-am simtit rau o saptamana (oboseala si cateva intep[aturi de inima, tensiunea usor crescuta dar atat) alte simptome nu am de atunci, nu ma doare nimic, nu mi-e greata, nu ametesc. Acum o saptamana stateam la calculator in pat si am inceput sa vad dungi gri in fata ochilor dar mi-au trecut repede.
La analize mi-au iesit hemoglobina, hematocritul si eritrocitele va valori fooooarte putin ridicate fata de limita maxima si potasiul ceva mai mare (mentionez ca am luat vreo 10 zile aspacardn de 3 ori pe zi la sfatul unei farmaciste si probabil de aceea mi-a crescut potasiul). Analizele la tiroida au iesit bine. Lichide beau destul de mult, dar as putea fi deshidratata din cauza perioade in care consumam zilnic alcool?

Va rog foarte mult sa ma ajutati pana strang bani sa ajung la un cardiolog. Va multumesc foarte mult.
1 comentarii
0
13-12-2013, ora 00:56
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Din cate am citit sar putea sa fie din cauza stresului, din cauza acelor stimulenti de care ai pomenit, sau din cauza energizantelor pe care orice tanar le consuma in locul cafelei.
Daca ai probleme nu mai astepta sa strangi bani si cheama salvarea sau mergi singura la camera de garda a unui spital.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: