Batai neregulate ale inimii

24-10-2015
LaurEsdeka
Nu este medic/terapeut
LaurEsdeka
Buna seara, am 15 ani si pe 11 septembrie am facut o baie fierbinte, cand sa dau sa deschid usa ( era frig in casa ) si sa trag aer in piept am simtt ca nu intra aer in mine mi s-a pus un nod in gat si mi-au amortit tot corpul mi s-au inmuiat picioarele si imi batea inima tare de tot ( aveam puls 200 cred )am zis ca mor ma gandeam ca mor asa prost si cum ar rade lumea de mine ca am murit din cauza unei sperieturi. Dupa senzatii pe care nu le doresc nimanui care au trecut in vreo 2-3 minute am ramas cu sechele sa zic asa. Simt inima ca imi bate in urechi( gen bate in piept si se face asa ca un val si ajunge pana la urechi unde e punctul maxim ), daca ridic tricoul se vede burta cum se ridica in sus si se lasa ( la ce puternic bate inima ). Cand ma ridic de jos simt o presiunea in gat asa si iki bubuie inima, ma deranjeaza bataile astea ale inimii ca uneori nu pot sa dorm de ele. M-am ales si cu ipohondrie care incerc sa o tratez, am avut vreo 70 boli de la acel atac de panica pana acum. Am observat ca daca rad imi trece, sau daca ies cu prietenii. Si mai am o problema, nu mai pot sa fac eefort delox de atunci, alerg un minut si imi bubuie inima ca nebuna si mi e frica sa nu se intample ceva. nu vrrau sa ma duc la psihiatru caci stiu ca tot e in capu meu si ma motivez mereu ca e bine ca e normal am ajuns sa lucrez cu subconstientul atat de bine incat atunci cand ma doare ceva foarte tare rezolv durererea. Am inteles.ca distonocalmul ajuta, am ce sa patesc daca fac miscare ? daca alerg atunci cand simt ca bubuie inima se poate intampla ceva gen infarct sau ceva. Am rezolvat mare parte cu inima bând lichide foarte multe vreo 6-7 l pe zi dar tot ma deranjeaza ca o aud in urechi. multumesc mult.
1 comentarii
0
24-10-2015, ora 19:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ai toate sansele in acest stil sa iti autoimbolnavesti si celelalte organe. Inima, rinichi...

Citeste despre anxietate si atacurile de panica pe net si vezi care e terapia pentru ele.

Eu in clasa a XI-a mergeam la liceu si nu mai intelegeam ce spun profesorii. Parca vorbeau intr-o alta limba. Citeam sa invat si mi se parea ca nu inteleg sensul frazelor. Eu spre deosebire de tine am fost la psihiatru dar nu am vrut sa iau medicamentele. Concluzia: am pierdut un an din liceu.

Citeste forumul. E plin ochi de cazuri ca ale tale.

Mergi la psiholog. Stai de vorba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici