Basicute mari cu lighid in zona genitala

16-01-2009
alinapop54@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alinapop54@yahoo.com
Am botezat o fetita parasita pe care o si cresc eu de la 6 saptamini. Inca de mica ii aparea in zona pampersului bubite mari cu lichid chiar si pe burtica si picior dar dupa Triderm crema ii trece apoi reapare din nou. Are si reflux, de aceea ii dau lapte praf : NOVALAC AR. Acum are 9 luni. Spuneti-mi va rog cu ce crema sa o mai fac. Va multumesc.
2 comentarii
0
14-02-2009, ora 08:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna dimineata!

Va admir foarte mult gestul, Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze.
Tinand cont ca fetita este inca mica, pielea este sensibila si se irita foarte repede, cu atat mai mult cu cat intra in contact cu urina si materii fecale (chiar si pt. putin timp).
Nu mai folositiTriderm, este prea puternic si se foloseste doar pt. cazuri mai grave. Puteti sa il folositi, dar mai rar, sa zicem de doua ori pe saptamana (cel mai bine Luni si Joi).
Puteti sa folositi regulat Bepanthen unguent pentru bebelusi, pe care il veti folosi dupa ce o spalati cu putin ceai de musetel pe zona afectata (cu mare grija). O ungeti cu suficient de multa crema si totul va fi bine.

In speranta ca v-am putut fi de folos,

NICK:)
0
07-03-2009, ora 21:20
co-ra
Nu este medic/terapeut
co-ra
Evitati unguentele cu antibiotice, in timp pot sa dea o candidoza. Folosoti preparate naturiste galbenele cu propolis, produse dermato cosmetice de la Sebamed (sapun pentru copii cu ph neutru, crema antiiritati). Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul