Basici cu lichid incolor pe fata si penis

07-06-2010
tinodominator
Nu este medic/terapeut
tinodominator
Acum 8 luni de zile, la 2 zile dupa ce m-am ras pe fata, m-am iritat(mi se intampla foarte des) si mi-a aparut o bubita rosie pe obraz, care la cateva zile s-a facut ca o basica cu lichid incolor pe care am spart-o, problema a fost atunci ca nu s-a mai vindecat decat dupa 2 saptamani, si in cursul celor 2 saptamani mi-au aparut mai multe cam pe toata fata.
Am fost la un medic dermatolog mi-a recomandat o crema dar mi-a zis ca cel mai bun este Violetul de Genitana pe care l-am si folosit. Treptat bubitele mi-au trecut, urmatoarea data cand m-am ras pe fata tot la fel mi-au aparut foarte putin si tot cu Violet mi-am dat si mi-au trecut. Acum in prezent problema e urmatoarea, aceleasi bubite dar mult mai mici mi-au aparut la baza penisului, a inceput cu o bubita rosie, care la fel a facut lichid, am spart-o si s-au inmultit, bineinteles acum urmez iar Violetul de Gentiana care chiar da rezultate pentru ca mi le usuca.

Ce are trebui sa fac ? Singura asemanare intre cele 2 situatii este Lama de ras Gilette cu aloe vera, si Aftershave-ul Givenchy. Are legatura vreuna cu eruptile acestea ?
2 comentarii
0
18-06-2010, ora 18:38
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil nu este nicio legatura!
La fata ati facut probabil o streptococie buloasa, iar la penis un herpes.
0
18-06-2010, ora 19:22
tinodominator
Nu este medic/terapeut
tinodominator
Da probabil mai mult ca sigur, pentru ca acum mi-a disparut jos cu Aciclovyr 400 mg de 5 ori pe zi... Si am fost la Colentina sa-mi faca testele sanguine sa vada daca am herpes... si am facut si Sifilis Sida si Hepatite.. si culmea chiar testul herpes nu mi l-a facut... Prin urmare cred ca e herpes... dar nu am testul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: