Barbie dubla sau gusa?

14-11-2009
H_L
Nu este medic/terapeut
H_L
Buna ziua,
Am o problema foarte curioasa care nu prea ii gasesc rezolvare.
Am 26 de ani, deci sunt tanara si fac la gat din cand in cand un fel de barbie dubla, gen gusa. Am fost la medicover si mi-am facut analize si mi-au ca nu am nici o problema cu glanda tiroida si ca daca ar fi fost o problema nu s-ar fi prezentat sub barbie ci mai jos, prin zona mediana a ganatului. Bun!
Grasa nu sunt, am 1.85 inaltime si undeva pana in 70 kg (69-70). Ma deranjeaza destul de mult in sensul ca e inestetica, nu e ceva care e observat de alte persoane, ci de mama mea care e foarte atenta la mine.
Va rog sa-mi spuneti daca aveti vreo vaga idee de la ce poate fi, sa fie lipsa de sport ca stau pe scaun la birou in fata calculatorului prea mult, sa fie de la monitor care emite radiatii si imi streseaza ochii. Nu imi dau seama.
Eu am mai observat si alte persoane tinere care fac dubla barbie intr-o anumite pozitie si sunt tinere.

Multumesc anticipat pt raspuns
11 comentarii
0
14-11-2009, ora 20:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ce fel de investigaţii aţi făcut în urma cărora vi s-a spus că nu glanda tiroidă este factorul care vă determină apariţia acestei "guşi"???

Guşa endemică sau distrofia endemică tireopată poate să se localizeze şi la nivelul descris de dumneavoastră, dar este incorect spus "guşă". Glanda tiroidă se poate tumefia (umfla) şi poate produce o compresie la nivelul proximal al gâtului (şi nu numai) - aşa poate tumefia şi organele aflate într-o oarecare vecinătate, cum ar fi ganglionii limfatici (tiroida poate să producă o adenopatie (în cazuri rare, dar posibile) - Boală a glandelor sau a ganglionilor limfatici care provoacă creşterea în volum a acestora...).
Toate cele bune!



În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
14-11-2009, ora 23:20
H_L
Nu este medic/terapeut
H_L
Sunt o fata frumoasa si nu vreau sa am nici cel mai mic defect care sa-mi strice fizicul. Aceasta inconvenienta este evidenta numai in anumite pozitii ale capului. Nu este atata de grava cum am vazut la alte persoane dar nu imi convine sa am nici macar atat. La tiroida nu am nimic pt ca am facut analize si la medicover si cu vreo 2 ani in urma la parhon.

Am si o poza pe care pot sa v-o trimit.

Multumesc
0
15-11-2009, ora 00:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu frumuseţea externă contează...SUFLETUL contează!
Dacă nu aveţi probleme cu tiroida, acea "guşă" este o simplă formaţiune de ţesut adipos, care se formează numai la anumite poziţii ale capului, în raport cu rectitudinea rahisului (coloana vertebrală, care ar trebui să fie dreaptă) şi zona nucală (zona cefei).

Cred că ar fi bine să vă acceptaţi şi să "defilaţi" prin viaţă aşa cum sunteţi; să încercaţi să ascensionaţi spiritual, nu fizic ("fizicul" va ajunge în ceea ce este, adică-n pământ - sufletul este veşnic, şi va ajunge în Raiul cel preafrumos sau în adâncul tenebros (în funcţie de ceea ce faceţi, de faptele dvs.)...vă rog să ţineţi cont măcar de ultima frază)!

Toate cele bune şi multe binecuvântări!
P.S. Îmi cer scuze dacă v-am părut deplasat de la subiect, dar nu m-am putut abţine să nu vă spun ce trebuia să vă spun ;)
0
15-11-2009, ora 10:31
H_L
Nu este medic/terapeut
H_L
Nu pun accent pe fizic pentru ca l-am primit frumos de la natura, iar in ceea ce priveste spirutul traiesc la cote inalte deoarece citesc si percep lucrurile si natura in mod intens si ma bucur frumos de viata.
In ceea ce priveste sufletul ma indoiesc ca va ajunge in Rai sau in Iad, deoarece ele nu exista.
Nu ma poate convinge nimeni pe Terra, ca aceste 2 entitati exista.Ma scuzati nu vreau sa intru in convingerile dumneavoastra, respect orice convingere dar eu v-am impartasit-o pe a mea.

Multumesc pt informatia medicala
0
15-11-2009, ora 18:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Uffffffffffffff, mi se face rău!!! Vă rog frumos...cum adică nu credeţi în Rai şi Iad? Am crezut că fac şoc apoplexic când am citit :(((((

Dacă nu există Rai sau Iad, de ce există suflet? Unde se duce el după moartea trupului?
Încă o şansă în plus să îmbogăţesc duhovniceşte pe cineva, sper să şi reuşesc!

Vizualizati documentaril - The evidence for Heaven, vă veţi schimba părerea, dar doar dacă mintea dvs. vrea să accepte că Dumnezeu există, şi că El v-a îngăduit tot ce aţi primit bun în viaţa dvs. Documentarul este structurat în 8 părţi - vă rog să nu refuzaţi din start vizionarea lui. Oferiţi-i o şansă sufletului dvs.; oferiţi-i o şansă minţii dvs. de a înţelege adevărul.
Raiul există, la fel şi Iadul. În ambele puteţi ajunge, însă este de preferat să faceţi tot posibilul să vă bucuraţi sufletul cu fericirea veşnică, nu cu infern şi osteneală/durere, la fel de veşnice!
Eu mi-am făcut datoria de om care-L iubeşte pe Dumnezeu şi care-şi iubeşte semenul. Înţelegerea şi acceptarea vă aparţin în totalitate, dar vă rog să ţineţi cont că, cine nu crede în Rai, nu crede cu adevărat în Dumnezeu. Şi încă ceva - înţelegerea se înţelege prin înţelegerea înţelegerii, şi cu această frază am spus tot. Dacă veţi înţelege ce este înţelegerea, veţi înţelege ce va trebui să înţelegeţi!


"traiesc la cote inalte deoarece citesc si percep lucrurile si natura in mod intens" - Nu ştiu cât de intens percepeţi dvs. ceea ce aţi spus, însă eu îmi permit să spun că nici pe departe gradul nu este intens; intensul presupune şi perceptualizarea subtilului, adică a ceea ce în mod normal nu ne revelat decât prin iconomie divină (ex. vizualizarea aurelor, hiperestezia mirosului, auzului, gustului etc., preluarea energiei şi redistribuirea ei pentru a face bine (mă refer la bioenergoterapeuţii care fac bine, nu cei care se cred omnipotenţi, subminează autoritatea Lui Dumnezeu şi încep să facă "activităţi" nepermise - cum ar fi contactarea entităţilor supranaturale aflate în spaţiul extra-edenic! etc.).

P.S. Vă mulţumesc mult pentru complezenţa şi bunătatea de a-mi respecta credinţa (convingerile) şi vă rog să mă iertaţi dacă mesajul meu v-a deranjat cu ceva
.
AAA, nu natura v-a dat fizicul frumos, ci DUMNEZEU (tot El a făcut şi natura, printre altele)!

Toate cele bune şi multe binecuvântări de la Dumnezeu
0
15-11-2009, ora 18:25
H_L
Nu este medic/terapeut
H_L
Inteleg ca sunteti un om bun si sunteti sub aura divinitatii, Eu eu nu am ajuns inca la astfel de simtiri, am sa incerc usor pe drumul meu, iar dumneavoastra va doresc sa atingeti binele suprem.

Va multumesc pentru sfaturi si ca mi-ati impartasit principiile dvs despre viata.
1
17-11-2009, ora 13:10
cemah
Nu este medic/terapeut
cemah
am o intrebare legata de diagnostic,

VSH-ul creste la orice fel de dereglare a glandei tiroide ?
1
17-11-2009, ora 18:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
DA, în special în cazuri de hipotiroidism şi hipertiroidism. Consultaţi medicul hematolog/endocrinolog!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
1
21-11-2009, ora 08:53
H_L
Nu este medic/terapeut
H_L
M-am documentat pe internet si am descoperit ca exista gimnastica faciala :).
Deja am inceput sa fac exercitii si pot sa spun ca gatul meu arata super, exercitiile antreneaza muschii de pe gat si deja fizionomia mea este schimbata.

http://www.youtube.com/watch?v=QZkEdPotnDEfeature=related
1
21-11-2009, ora 18:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bravo, mă bucur pentru dvs.. Spor la tot ce întreprindeţi! Toate cele bune ;)
0
19-01-2016, ora 21:59
Mirunyk
Nu este medic/terapeut
Mirunyk
dle nick vafelicit pt ce ativorbit..cautam cevalegatde gusa dar am gasit cuvantul lui dumnezeu f frumos..am si uitat de problema mea stima dumnezeu sa va binecuvanteze
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.