Balonare persistenta fara solutie?

10-08-2013
Mailo16
Nu este medic/terapeut
Mailo16
Am 18 ani, 1, 65 si 46 kg si de 3 ani incoace am probleme cu stomacul. Orice mananc: fructe, legume, carne, lactate (in cantitati mici) ma balonez foarte tare si de multe ori am dureri de stomac. In anii acestia am incercat nenumarate diete care nu mi-au fost cu nimic de folos.Nu mananc nimic fast food, nu mananc dulciuri si practic fitness dar in ciuda stilului meu de viata sanatos, nu am reusit sa imi tratez problemele de stomac dintre care cea mai neplacuta este balonarea. Recent am mers la doctor, care mi-a dat ma multe medicamente insa nici acestea nu au efect.
Ce as mai putea sa fac?
5 comentarii
0
10-08-2013, ora 15:22
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
ce medicamente ti-a dat?... poate ai facut candida de la vreun tratament cu antibiotice.
0
10-08-2013, ora 15:30
Mailo16
Nu este medic/terapeut
Mailo16
Am primit urmatoarele medicamente: Venter, Ibutin si Controloc.
0
11-08-2013, ora 13:25
eu93
Nu este medic/terapeut
eu93
buna ziua! am si eu o problema, am avut candidoza, am fost la medic si mi-a dat tratament si mi-a spus ca trebuie sa ia si prietenul meu (zanocin si lomexin crema) el le-a luat mai tarziu fata de min. d-na doctor mi-a sp ca 10 zile sa nu avem contact sexual, iar noi am facut sex fara prezervativ, fara sa imi dau seama ca nu trebuia sa avem contact sexual. in ziua in care noi am facut sex, el luase ultima pastila de zanocin. iar acum, de 4, 5 zile am mancarimi, e posibil sa fi luat iarasi de la el? si daca am luat iarasi de la el ce tratament as putea sa iau? va rog, ajutati-ma!
0
11-08-2013, ora 14:20
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
@mailo16 poate ca ar tb sa incerci sa iei niste probiotice sau sa renunti la contraceptive orale daca folosesti... nu sunt doctor, dar iti spun din experienta mea: eu am avut pb cu stomacul mult timp, simptome asemanatoare cu ale tale, balonarea si gazele erau groaznice. am luat tratament mult timp, fara nici un rezultat. imediat dupa ce am renuntat la anticonceptionale am vazut o imbunatatire considerabila. apoi am luat si niste probiotice si acum sunt foarte bine, nu mai am nicio problema.

@eu93 da, este posibil sa-ti fi dat din nou candida, dar este posibil si sa nu fi scapat tu de ea. multe femei au probleme mari cu candida. ar trebui sa mergi din nou la doctor. o sa-ti spuna ce sa faci, daca trebuie sa repeti tratamentul sau sa iti dea altceva.
0
11-08-2013, ora 14:44
Mailo16
Nu este medic/terapeut
Mailo16
Nu folosesc contraceptive orale. Am sa incerc probiotice si asa poate o sa imi rezolv problema. multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  • Balonarea: alimente de evitat și ce să adaugi în dieta ta
  • Noi metode de a preveni balonarea în cazul dietelor bogate în fibre
  • Balonări supărătoare? Lista alimentelor indicate și contraindicate
  • Ce poate ascunde balonarea - afecțiuni cu balonare frecventă
  • Tratament balonare - medicamente și remedii
  •