Balonare + scaun dupa masa si...

21-09-2013
btmrx
Nu este medic/terapeut
btmrx
Buna seara,

Dupa cum spune si titlul: dupa cateva minute de la masa si putina miscare (prin casa) ma balonez si totul se rezolva printr-un scaun moale - semimoale, exploziv. Asta se intampla dupa o masa mai calda/fierbinte (de cele mai multe ori) dar nu numai. De obicei nu am avut probleme din cauza mancarurilor, iar asta s-a tot intamplat in ultimele, aproximativ, 2 luni. Nu m-am prezentat la un medic pentru ca am considerat ca e de la alimentatie, am inceput sa nu mai mananc prea multe prajeli si cat mai multa mancare gatita, dar tot s-a mai intamplat, cu exceptia ultimelor 2 saptamani.

Actual, incepand de miercuri dimineata m-am trezit direct la baie cu scaun apos si dureri de cap/gat/umeri. Am luat o pastila de furazolidon care in urmatoarele 2 ore nu mi-a facut nimic, alt scaun. Am fost la farmacie si am luat smecta - 3 pliculete in ziua respectiva.
Joi dimineata aceeasi poveste. Am fost si am luat imodium care m-a tinut departe de scaun pentru urmatoarele 10-12 ore, dupa care am avut un scaun moale si nu am mai luat imodium pentru ca m-am gandit sa consum fructe/alimente recomandate pentru diaree.
Azi dimineata a fost tot moale, iar in ultimele 3 ore consumasem un sandwich cald care m-a condus in cateva minute spre baie, din nou scaun apos.

Nu stiu ce sa mai fac sa rezolv aceasta problema. Acum am mai luat 2 pastile de imodium si niste banane.

Nu am avut stari de voma/greata. In schimb in noaptea de miercuri spre joi am avut frisoane si (posibil) febra, m-am simtit foarte slabit. Si acum ma simt slabit, fara pofta de mancare, obosesc/transpir relativ repede, iar durerile de cap/spate nu mi-au trecut (luasem niste ketoprofen/nurofen pentru asta).

Ce ma intereseaza momentan este problema actuala. As putea identifica 2 cauze:
1. marti seara am gustat cateva linguri dintr-un iaurt care incepuse sa aibe un miros foarte usor neplacut (expira saptamana viitoare).
2. marti dimineata facusem 2 radiografii de coloana lombara si ma gandesc ca poate mi-a slabit sistemul imunitar si am racit...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: