Balonare, constipatie..Help!

02-02-2013
N1k
Nu este medic/terapeut
N1k
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns...deoarece momentan nu pot ajunge la niciun fel de medic..
Deci problema mea este:
De vreo 2 luni sunt balonat, constipatie, putina durere prima oara in partea stanga jos cam la 4 degete sub coaste (ma scuzati nu stiu denumiri etc.)acum am o senzatie de durere, dar nu o durere mare, mica dar foarte enervanta..din partea stanga jos si se intinde cam pana in partea cu buricul, insa durerea este un sub buric...Un scaun un pic mai ciudat decat cel de obicei...Gaze, ragaituri..Am 20 ani, fumez nu consum alcool, aceeasi greutate ca de obicei adica 63 kg si 1, 67 m.Va rog ajutati-ma nu pot ajunge la nici un medic momentan, un sfat ar fi bun.Va multumesc!
7 comentarii
0
02-02-2013, ora 06:36
N1k
Nu este medic/terapeut
N1k
Si mai am de adaugat ca exista si zgomote intestinale daca asa le zice la zghiortaniturile de mate, ma scuzati dar eu sunt un pic mai din popor nu prea cunosc eu denumirile astea stiintifice...multumesc frumos...
0
02-02-2013, ora 09:22
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
pt. constipatie,
cumpara prune uscate (se gasesc in piete, magazine.)
si de cu seara pune 3-4 prune uscate intr-un pahar cu apa-cat sa le acopere
dimineata pe stomacul gol
bea apa si mananca si prunele
in 2-3 zile vei fii ok
cele bune-ti doresc!
0
02-02-2013, ora 13:13
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
pana ajungi la un medic care sa iti puna un diagnostic incearca sa tii in frau simptomele insa de preferat ar fi sa mergi la un gastroenterolog cat mai repede! asa ca pentru balonare incearca espimusan capsule, pentru constipatie mananca multe fibre si bea dimineata un ceai verde, iar pentru durere un antispastic gen no-spa si un antialgic la care sti ca nu esti alergic!!! si acum ma repet NU PT MULT TIMP si sa mergi la medic !! multa sanatate!
0
02-02-2013, ora 13:14
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
a si am uitat ceva sa ai un regim alimentar echilibrat de preferat 3 mese principale si multe lichide (apa, ceai compot) :) sanatate!!
0
02-02-2013, ora 19:32
Andreutza89
Nu este medic/terapeut
Andreutza89
Cam aceleasi simtome le am si eu de cateva saptamani. La doctor am fost de 2 ori si mi s-a zis ca e gastrita. Ma chinui cu ea de mai bine de o luna si tot nu reusesc sa-mi revin, tratament plus regim din cauza caruia am slabit. Un control medical e necesar daca nu ai mai avut simtomele astea inainte.
0
18-04-2013, ora 20:36
ioan111
Nu este medic/terapeut
ioan111
Microclisma de la sofar

MICROCLISMA este un flacon mic care contine o solutie cu musetel si glicerina. Flaconul are un tub de vreo 4 cm si forma recipientului de arc. Scoti capacul si il introduci in anus si apesi pe el. Apoi poti sa scoti tubusorul din varf si il umplii cu sapun lichid (de calitate) si il folosesti o data la 2 zile (pt ca altfel corpul se obisnuieste cu operatiunea). Purgolax capsule mai e bun (contine tarate de psillyum). Tarate de orce fel. Ulei de parafina luat seara cu 2 ore inainte de culcare. In fiecare zi alt tratament adica alternati metodele sau tratamentele. LAXATIVELE CREEAZA CONSTIPATIE - crusinul, senna si ce mai e pe piata. SANATATE MULTA BAFTA !!!
0
21-11-2013, ora 18:55
mambel
Nu este medic/terapeut
mambel
Buna seara! Doresc sa sar si eu in ajutor. Eu am tratat-o pe bunica mea de constipatie si multe altele ccare are deja o varsta inaintata. I-am procurar o bautura nutritiva si un probiotic extraordinare si acum este foarte bine. Produsele sunt naturale! Fabricate in America si aduse si la noi in tara. Nu se gasesc pe piata ci doar in cateva judete inclusiv Bucuresti la depozitele lor. Cine doreste sa stie mai multe imi lasa un mesaj. MUlta sanatate!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Balonarea
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • De ce apar balonările?
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • Topul alimentelor ce produc gaze (balonare)
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  •