BUNA!!am nevoie de dvs!

18-05-2010
chiruta
Nu este medic/terapeut
chiruta
Am douazeci si unu de ani si am o problema am avut acum ceva timp(2ani) o problema in timpul unui act sexual cu prietena mea am la ejaculare am sangerat..am urmat un tratament a trecut apoi au aparut niste scurgeri dupa care am urmat amai multe tratamente cu pastile zanocin si tot felul de pastile pentru o perioada imi trecea apoi iar aparea urmate de o senzatie disconfortabila de usturime, mancarime pe canalul penisului, intepaturi in zona vezici, si a abdomenului si dureri de rinichi..cu care ma confrunt si in momentul de fata si cu ejacularea precoce care a aparut ulterior(banuiesc ca efect secundar in urma multitudinilor de pastile ineficiente pe care urologii mi lea-au prescris) am fost la tot felul de urologi si mi sa spus k analizele la urina sunt bune..scurgerile leam tratat dar am ramas cu acele intepaturi in zona vezici, si senzatie de arsura pe canal, (cateodata dureri de rinichi, si ejaculare precoce!). mentionez ca nu am intrtinut relatii sexuale cu nici o partenera. va rog sa ma ajutati va multumesc.
3 comentarii
0
19-05-2010, ora 09:26
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
urocultură cu antibiogramă aţi făcut? examen de secreţie uretrală? pare a fi o infecţie, dar tot un urolog ar trebui să vă ajute cu diagnosticul şi cu un tratament eficient
0
19-05-2010, ora 10:44
chiruta
Nu este medic/terapeut
chiruta
ambele mea-am facut la urocultura mi sa zis k nu am infectie iar la secretie am luat tratament mi-a disparut secretia. dar am o senzatie de arsura cateodata pe canal intepaturi, si uneori urinez des. mi-am pus problema sa nu fie piiatra la rinichi cauzate de atatea antibiotice...?nu stiu ce sa fac sunt disperat ma confrut cu aceste probleme de ceva timp.am fost la 3 urologi diferiti..si an cheltuit o gramada de bani pe medicamente in zadar.
0
19-05-2010, ora 11:09
chiruta
Nu este medic/terapeut
chiruta
rezultatul la secretie uretrala unul a fostnumeroase celule epiteliale grupate, rare granulocite neutrofile, rari coci in diplo extracelular, mucus. am luat tratament pastile mia trecut apoi iar mi-a aparut aceasta scurgere fara sa am nici un contact sexual.. si rezultatele au fost urmatoarele: frecvente celule epiteliale izolate si grupate in placarde, rare leucocite polimorfonucleare neutrofile, foarte frecventi coci gram pozitivi dispusi in diplo si in lanturi scurte, frecvente celule si filamente levurice, nu stiu ce sa fac???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.