BTS sau altceva

19-08-2009
Maria69
Nu este medic/terapeut
Maria69
Sunt o persoana de sex feminin, 39 ani. In urma cu cateva saptamani mi-a apaurut pe vulva(labie) un fel de nodul sau cum sa-l numesc, arata ca si o buba cam de jumate de cm, tare la atingere, putin dureroasa si in mijloc avea ca un cap de gamalie sange, era lucioasa, insa inauntru nu era lichid, ci doar tesut si in mijloc cat un ac de gamaile sange, parca arata ca un ochi. Alte simptome simteam in gura parca apa, nu era senzatie de voma. Dupa 2 zile a diparut motiv pt care nu m-am dus la medic, asta poate pt ca era acolo mai demult si nu am remarcat=o si am si strans-o putin si s-a spart. Mentionez ca inainte cu vreo luna am facut o infectie urinara pe care am tratat-o si anlizele sunt negative dupa tratament. Nici nu stiu ce medic sa consult, sunt in strainatate si nu am asigurare medicala. Aici medicul de famile gaseste majoritatea din boli, f greu ajungi la un medic specialist. Multumesc!
1 comentarii
0
19-08-2009, ora 11:52
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce aveti dvoastra este rezultatul tratamentului facut dinainte care nu a adus nici in fel de vindecare ci o agravare a bolii. Acest lucru se intamapla la 99.99 % din toti cei care intra pe acest forum si cu mare probabilitate la toti cei care folosesc medicamente chimice.

De vina nu este medicul ci medicamentele chimice folosite care nu au cum sa vindece.

Daca doriti vindecare consultati un medic homeopat, exista in orice tara. Un tratament la un medic homeopat este mult mai ieftin decat la un medic normal: costa intre 20-70 euro, dar depinde de tara si de caz. Remediile - cateva granule - le primiti de la medic si sunt incluse in pretul consultatiei in general.

Puteti vorbi cu medicul si explica situatia cu asigurarea, cei mai multi sunt oameni deosebiti si o sa va ajute si pt. putini bani sau chiar pe gratis.

La un medic specialist platiti si consultatia si medicamentele destul de scumpe si din pacate nu o sa va aduca vindecare asa cum nu v-a adus nici pana acum.

Chiar si orice remedii naturiste, ceauiuri, comprese, etc sunt mai eficiente decat orice medicamente chimice. A nu face nimic chiar este de 100 de ori mai intelept decat de a face ceva gresit !
Tratementele gresite fac dintr-o simpla infectie una cronica.

Analizele facute initial au depistat anumiti patogeni care acum s-au tranformat intr-o forma noua si de aceea testul este negativ dar dvoastra aveti probleme si mai mari.
Nu credeti analizelor ci corpului dvoastra.

Cum va asterneti asa veti dormi. Corpul functionaeza dupa legile lui si nu dupa cum vor doctorii si orice greseala o veti simti mai tarziu.

In plus cu informatiile necesare va puteti trata si singura cu remedii naturiste si homeopate daca vedeti ca medicina nu va poate ajuta sau nu puteti accesa serviciile ei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.