Azoospermia din cauza testiculelor mici?

21-06-2010
andrei schmitz
Nu este medic/terapeut
andrei schmitz
Nu ne-am realizat dorinta de a avea un bb din cauza infertilitatii mele. In 2004 ne-a suras ideea cand l-am cunoscut pe dl dr Soare Gh, care mi-a dat un tretament si l-am urmat doar in prima faza, caci apoi dansul s-a mutat la cele vesnice si odata cu el si speranta noastra. Analizele au fost bune cu exceptia : Testosteron = 2 / Fosfor = 2.4. Dupa tratament am scapat de impotenta, lipsa libidoului si pierderea vocii barbatesti apoi incet, incet, am revenit la problema vocii si a lipsei de libidou pana astazi.
Va imploram, dati-mi un sfat si un tratament, daca mai exista, care sa ne ridice din aceasta tristete permanenta. Va multumesc.
2 comentarii
0
21-06-2010, ora 08:56
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Ce sursă cauzează această problemă? Adică e cauzat de testicule sau de hipofiză sau de ce altceva? Ar trebui să mergeţi, dacă puteţi la spitalul Parhon, există mulţi doctori specializaţi în fertilitate şi astfel de probleme- dar trebuie analize, aflată exact cauza şi tratamentul adecvat.
Cu ce aţi urmat tratament?
0
22-06-2010, ora 10:01
andrei schmitz
Nu este medic/terapeut
andrei schmitz
Din nefericire nu am reusit sa aflu raspunsul la vremea respectiva din motivele mai sus mentionate, dar am urmat un tratament naturist astfel: multi macca, gel de aloe vera, royal gely, miopeptid( fiole intramusculare) si inca 2 tipuri de medicamente, insa nu-mi aduc aminte denumirile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici