Atrofie cerebrala intrebare!!!

28-09-2012
rosana1
Nu este medic/terapeut
rosana1
Buna ziua, as avea o intrebare tatal meu este momentan internat la psihiatrie deoarece aude voci si are halucinatii si senzatia de persecutie in fine si diagnosticul este de dementa mixta si pe langa astea are si probleme cardiace in sensul ca a suferit un preinfarct de curand si intrebarea mea este daca a facut RMN ul de curand si i s a descoperit atrofie cerebrala si creierul mic uscat fara vase de sange mai deloc care sunt sansele de supravietuire este o intrebare dificila si dureroasa dar as vrea sa stiu adica sa am o idee stiu ca este grav dar cu toate astea se mai poate recupera sau macar sa poata merge, nu stiu daca imi poate raspunde cineva stiu ca asta depinde si de el.
Multumesc
2 comentarii
0
02-10-2012, ora 10:39
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Buna ziua,

Imi pare tare rau sa citesc prin ce treceti. Cel mai potrivit ar fi sa discutati cu medicii care il ingrijesc pe tatal dumneavoastra, cei care au interpretat analizele facute.

Toate cele bune si multa sanatate!

Cu multa caldura,
Psihoterapeut Doina Grasu.
0
02-10-2012, ora 17:08
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna, simptomele sunt cel mai probabil datorate modificărilor cerebrale care au apărut în mod subit. În general demenţa mixtă se manifestă diferit, dar un indicator bun este motricitatea generală şi capacitatea de verbalizare. Creierul este o structură complexă şi există regiuni implicate în menţinerea funcţiilor vitale. Dacă la dânsul aceste zone nu sunt afectate atunci viaţa poate fi prelungită. Nu te îngrijora foarte mult, uneori medicii pun diagnostic şi nu oferă toată povestea, doar partea "întunecată". După simptome cu siguranţă există probleme cardiovasculare, ce trebuie abordate prin schimbarea stilului de viaţă. Problemele psihice se pot atenua dar dacă nu mai există discernământ atunci trebuie să vă luaţi măsuri de precauţie.

Numai bine,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: