Atentie la vaccin (GARDASIL-SILGARD) !!!!

22-11-2008
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
S-a tot vorbit, discutat si explicat ce indicat este sa sa faca vaccinarea fetitelor pana la 12 ani cu Gardasail - vaccinul minune ce poate opri aparitia cancerului de col uterin. Somitati din lumea medicala romaneasca il recomanda cu ardoare, fara a avea bunavointa sa fie informate mai bine asupra acestui subiect.Ce se stie sigur despre acest vaccin? O sa ramaneti surprinsi!

1) In SUA si Canada vaccinul a fost INTERZIS deoarece a produs peste 18 decese si peste 600 de cazuri de alte complicatii grave.

2) Exista peste 8800 de cazuri raportate ca fiind efecte adverse dupa administrarea acestui vaccin. Multe somitati medicale cred ca acestea sunt doar o parte iar multe efecte adverse nu au fost inca aduse la cunostinta autoritatilor medicale.

3) Vaccinul nu este eficient impotriva tuturor tulpinilor de HPV. Este creat pentru a asigura protectia impotriva a patru tulpini din cele 15 raspunzatoare de aparitia si dezvoltarea cancerului de col uterin.

4) Gardasil este considerat ca fiind un vaccin impotriva cancerului dar nu a fost EVALUAT pentru potentialul sau carcinogenetic si genotoxic.

5) Gardasil inca se afla inca in testari privind efectele sale, acestea incheindu-se, cel mai devreme in septembrie 2009.

6) In tarile UE nu se foloseseste !!!

Iata si pentru cei interesati documentele care arata adevarul despre Gardasil!

---------*

Va rog transmiteti mai departe celor interesati!

(*modificat de admin)
4 comentarii
0
22-11-2008, ora 14:36
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
OH MY GOD!!!Va multumim din suflet pt aceste informatii!!
0
22-11-2008, ora 18:49
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Si eu am atras atentia asupra pericolului administrarii acestui vaccin la fetite, pe alt site medical.Si in Europa au fost semnalizate cateva decese [ in Germania ].In America se administreaza numai in cateva state, dar foarte multi parinti semneaza refuzand vaccinul.Nu-i vad rostul, mai ales ca protectia sa este limitata.Avertizati parintii fetitelor de clasa a IV-a, invatatorii asupra pericolului vaccinarii.
0
22-11-2008, ora 23:13
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
---------* Intrebarile de pus sunt legate de:
- validitatea studiilor legate de influenta asupra fertilitatii
- validitatea datelor legate de efectele adverse, avand in vedere ca au folosit placebo reactiv, care ascunde multe reactii + determina reactii imunitare si nu se poate determina exact care dintre aceste reactii sunt la aluminiu si care la proteinele din vaccin.
- este un vaccin care se adreseaza unui virus POTENTIAL oncogen ( nu s-a demonstrat o legatura directa!!) dar nu s-a facut nici un studiu de carcinogenitate.
- este un vaccin obtinut prin modificari genetice.. dar NU s-a facut nici un studiu de genotoxicitate.
- studiul de siguranta nu s-a incheiat; nu se stie DACA protejeaza pe bune si cat timp.
- nu se mentioneaza ca infectia cu HPV se poate vindeca relativ foarte usor + ca multe femei se vindeca de la sine.
- se vaccineaza fetitele FARA PRETESTARE.. desi se stie de ani buni ca se transmite si de la mama la copil. Vaccinarea peste o infectie deja existenta creste riscul de cancer cu 44%

CE facem sa informam cat mai multi parinti? CE aleg ei dupa aceea este problema lor, dar sa aleaga in cunostinta de cauza, nu cu informatii deformate.

(*modificat de admin)
1
24-11-2008, ora 10:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eu va multumesc din suflet pt toate aceste informatii!!Am o fetita de 4 ani jumate si ma gandeam sa ii fac vaccinul la varsta de 12 ani, cu toate ca si eu imi puneam intrebari...de ce atat de devreme?!Dar bine ca m-ati lamurit dumneavoastra!!Si pe multi altii cu siguranta!!Eu o sa dau informatiile d-voastra mai departe!!
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  • Vaccinarea adulților
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Vaccinări speciale
  • Vaccinarea veterinarilor și a altor persoane care lucrează cu animale
  • Vaccinarea post-expunere
  • Vaccinarea adultului cu diabet
  • Vaccinarea persoanelor cu SIDA (HIV)
  • Vaccinarea bolnavilor cu hepatita C
  •