Atac de panica si foarte anxietate.. ajut | Forumul Medical ROmedic

Atac de panica si foarte anxietate.. ajut

23-10-2014
paradise92
Nu este medic/terapeut
paradise92
Buna ziua tuturor. Sunt un baiat de 22 de ani.
Imi cer scuze pentru gramatica mea dar nu sunt cetatean roman.
In urma cu 3 luni am avut primu atac de panica dupa folosirea de alcol si cannabis (nu fumez si nu beau de obicei).

Am fost la un phicolog si la medic pshiatric in tara mea, si mi a dat doar Lexotan cand am nevoie, dar am frica de medicamente si atunci nu am folosit.

Doi zile acum mi a venut inca un atac da panica. Si ma simt foarte rau.. M-am dus la un medic de familie si mi a dat Stresclin Complex, o comprimata diseara si o comprimata dimineata.
Cineva a mai folosit acest medicament? Este bun pentru acest problema?

Este cineva din Arad cu care pot vorbi ? Daca sunteti va dau email mea.
Multumesc anticipat
8 comentarii
0
24-10-2014, ora 04:53
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, recomand o intervenţie psihologică.Indiferent de simptome, tratamentul este mult mai eficient atunci când există şi o educare mentală adecvată.I also provide psychological services in english, so please do not hesitate to contact me. When it comes to mental health, they say that it the early you act the better results you'll get. Moreover, these days all services can be provided online and there's no need for you to look for a psychologist only in your area, because the outcome is the same. -
0
05-11-2014, ora 10:03
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Dragul meu, si eu am fost bolnava de atacuri de panica, anxietate, depresie si fobii timp de 6 ani dar de citeva luni m-am vindecat! Iti spun unlucru, in primul rind! Si eu am fost la psihologii si nu m-au ajutat DELOC!!! Nu arunca banii pe fereastra cu ei!!! Daca reusesti sa-mi lasi contactul meu, iti voi spune cumm-am vindecat eu! Cristina D
0
05-11-2014, ora 10:31
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Domnule psiholog cristian, nu mai postati nr de tel pt ca acest site iterzice sa lastaticontacte!!! Pe mine psihoterapia nu m-a ajutat cu NIMIC!! Si am fost bolnava timp de 6 ani!!! Vreti sa racolati clienti pt a va imbogatii dvs! Psihoterapia nu ajuta la NIMIC!! Oricum am rapoertat mesajul dvs!!!!!
0
06-11-2014, ora 04:03
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Dacă dumneavoastră aţi avut parte de o experienţă negativă cu psihologii, acest lucru nu înseamnă că psihologia este inutilă, sau că toţi psihologii sunt la fel. Această formă de gândire este una distorsionată şi poartă numele de generalizare. PSIHOTERAPIA VALIDATĂ ŞTIINŢIFIC Este cea mai puternică formă de schimbare mentală. În plus, pacientul meu nu sunteţi, de asta sunt convins, iar dacă priviţi puţin numărul şi calitatea intervenţiilor mele vă veţi convinge singură care îmi sunt intenţiile. Mulţi utilizatori au beneficiat de suport, chiar şi gratuit.
cum v-aţi vindecat? Care ar fi această metodă miraculoasă? Din ce motiv nu o publicaţi? Ar contrazice politica forumului, nu-i aşa? În schimb vă daţi drept o victimă recuperată eroic după formula miraculoasă şi evident, atacaţi concurenţa, tipic pentru orice produs sau comerciant neîncrezător în produsele proprii.

Mare atenţie!!!

C.A.N.
0
10-11-2014, ora 16:22
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Tratamentul pt anxietate, atacuri de panica, fibii si depresie se poate rezolva numai cu ajutorul unui tratament medicamentos!!! Este adevarat, este un proces lung, la mine a durat 6 ani dar ESTE GARANTAT! Trebuie stabilit in functie de fiecare pacient si NUMAI LA INDICATIA MEDUCULUI PSIHIATRU!!! Eu, timp da 6 ani, am fost la 9 psihologi! care NU m-au ajutat cu NIMIC! Au fost bani aruncati!! Eu va pot spune ce tratament medicamentos am urmat dar tratamentul fiecarui pacient nu-l stabilesc eu, ci NUMAI medicul psihiatru in functie de problemele fiecaruia!! Eu nu ma pot hazarda sa recomand cuiva tratamentul pe care l-am luat eu pt ca fiecare are nevoie de propriul tratament!!! Pt ca bolile difera!!! Sa nu uitam ca suntem cu totii aici pt A AJUTA oamenii cu probleme psihice si nu sa ne batem intre noi!! Doamne ajuta!!!
0
10-11-2014, ora 16:58
userelena
Nu este medic/terapeut
userelena
Buna Cristina imi pare rau ca trebuie sa te contrazic insa daca pe tine nu te-a ajutat sedintele la psiholog asta nu inseamna ca nu a ajutat pe altii.De exemplu in cazul meu nu a fost necesar sa ma duc la 9 psihologi.Am fost si la psihiatru printre altele si nu as putea sa spun ca ma ajutat atat de mult incat am scapat de atacuri de panica, agorafobie etc datorita medicamentelelor si am luat si eu vreme de 5-6 ani pana mi-am dat seama ca degeaba le iau si din acest motiv am ales psihoterapia.Acum fiecare cu opinia lui insa eu cred ca exagerezi generalizand ca nu ajuta la nimic mersul la psiholog.Din punctul meu de vedere de client iti spun sincer ca nu sunt bani aruncati pe fereastra.Ba mai mult ai multumesc doamnei psiholog ca a reusit sa ma scoata din casa dupa cinci ani de stat in fata portii.Sper sa nu te supere mesajul meu.
0
10-11-2014, ora 17:13
cristina maria dima
Nu este medic/terapeut
cristina maria dima
Buna Elena! Eu mi-am expus punctul de vedere in ceea ce ma priveste!! Am incercat toate tratamentele posibilept a ma vindeca: EFT, terapia la psiholog: cognitiv comportamentala, medicamente, hipnoza, acupunctura etc si nimicnu m-a ajutat pina cind nu am dat de psihiatrul potrivit care mi-a dat medicamentatia corecta pt mine!! Nu toti psihiatrii mi-au dat tratamentul potrivit mie!!! Deci si aici este o mare problema!! Am fost la 11 psihiatrii pina sa dau da cel potrivit mie!! Poate altora le foloseste terapia la psiholig sau tratamente alternative dar pe mine nu m-au ajutat! Din cauza asta m-am chinuit 6 ani de zile!! Am suferit ENORM!!! SYCCES PRIETWNI SI ALEGETI METODA POTRIVITA VOUA! NU VA LASATI!!!! TE POTI VINDECA!!!
0
10-11-2014, ora 17:29
userelena
Nu este medic/terapeut
userelena
Din acest motiv fiecare are dreptul sa aleaga singuri ce-i poate ajuta.Ce nu te-a ajutat pe tine poate a ajutat pe altul.Cum este cazul meu nu a mers nici-un tratament din acest motiv am ales sa merg la psiholog si nu am ce sa regret.Ma bucur ca ai gasit psihiatru potrivit.Ma bucur si ca esti de acord ca pe unii ai poate ajuta psihoterapia.o zi buna si multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul