Atac de panica si anxietate. | Forumul Medical ROmedic

Atac de panica si anxietate.

27-05-2008
alexandra_veveritza
Nu este medic/terapeut
alexandra_veveritza
Buna ziua...am mai postat mesaje in legatura cu atacurile de panica si starile de anxietate pe care le am.Ma sufoc si nu pot sa trag aer in piept.Fac tratament cu stimuloton sertralina 100 mg din luna Ianuarie si doctorul ar fi vrut sa-mi prescrie si Xanax, concomitent cu stimuloton, dar am refuzat...am citit pe internet efectele care le are Xanax-ul si mi-e putin teama.Fac si psihoterapie de mai bine de 3 luni, inca nu sunt schimbari foarte mari.Nu reusesc sa ma controlez in situatiile de criza, transpir abundent, ma ia cu lesin, stari de somnolenta, simt un nod in gat si am palpitatii.
Nu pot sa fac tratament la infinit...ar insemna sa devin dependenta de aceste medicamente, iar acest lucru nu este exact ce-mi doresc.
Nu stiu ce altceva sa mai fac...
Ieri si azi am intrat in crize foarte puternice, nici noaptea nu pot sa dorm din cauza acestor sufocari.
12 comentarii
0
27-05-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Alexandra pt starile de sufocare incearca o tableta de Miofilin (evident cu reteta de la medicul de familie si daca nu interfera cu celelalte)!
0
31-05-2008, ora 00:00
Adip
Nu este medic/terapeut
Adip
Vino cu noi ! Lasa doctorii...nici ei nu stiu! Cumpara-ti cort si hai sa iesim impreuna in natura!Vorbim dupa aceea!!!!Psihoterapia depinde cu cine o faci.!
0
31-05-2008, ora 00:00
Adip
Nu este medic/terapeut
Adip
Miofilinul este extrtact de teina si este destinat astmului ! Nu luati aiurea acest medicament pt. ca are efect asupra pulsului ! Nici in astm nu este super medicament!
0
01-06-2008, ora 00:00
lechat
Nu este medic/terapeut
lechat
cand iesiti in natura sa ma luati si pe mine cu voi.
0
03-06-2008, ora 00:00
garoafa
Nu este medic/terapeut
garoafa
Buna;am o intrebare, dacaa folosit cineva Olimpic Stemcel este un supliment alimentar folosit in scopul producerii de celule stem, daca da cum se simte?
0
04-06-2008, ora 00:00
moni m.
Nu este medic/terapeut
moni m.
sfatul meu este sa nu mai invatati pe nimeni sa ia medicatie dupa ureche, pe principiul ca si eu am luat si mi-a facut bine. uneori, cea mai banala pastila poate duce la un incredibil soc anafilactic, lucru care se poate solda cu moartea daca nu se intervine de urgenta. cunosc un caz care a facut soc anafilactic de la vitamia D3, ceva mai banal decat asta nu exista!

ce fel de psihoterapie faci si cu ce ritm de sedinte pe saptamana? daca ceri ajutor pe forum in timp ce esti angajata intr-o terapie, este un semn ca nu prea ai nici un fel de rezultate. cu toate ca e f adevarat ca astfel de rezultate nu vin in cinci sedinte, chiar daca unii se lauda ca reusesc asa ceva.
0
04-06-2008, ora 00:00
garoafa
Nu este medic/terapeut
garoafa
Nu am dat nici un sfat, ci doar am intrebat, daca cineva a folosit si daca a avut rezultate. In ce priveste terapia, pe cine cunosc eu si vreau sa-l ajut, n-aavut nici un fel de rezultate cu toate ca de 10 ani a incercat multe.
0
04-06-2008, ora 00:00
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Socul anafilactic este responsabilitatea medicului, doar el elibereaza reteta ! Efecte secundare mai grave decat la antidepresive si anxiolitice..e mai greu de gasit !
0
30-06-2008, ora 00:00
diavoletto
Nu este medic/terapeut
diavoletto
alexandra, daca nu ti-ai mai revebit de cand ai scris mesajul poti sa il intrebi pe doctaul tau ce parere are de asocierea sertralinei cu bromazepan sau cu alprazolam.mentionez ca si eu sufar de aceste atacuri de anxietate si am facut 5 luni tratament cu sertralina, si o luna la inceput am asociat cu bromazepan si dupa 2 luni de la oprirea tratamentului atacurile au reiceput pt k cred eu am oprit prea brusc. sertralina cu alprazolam i-au presris mamei mele pt aceleasi atacuri in italia, dar ea si acum continua tratamentul dar doar cu alprazolam si se simte foarte bine. discuta asta cu medicul tau
0
14-10-2008, ora 00:00
desire28desire
Nu este medic/terapeut
desire28desire
Buna!sunr cristina si..vreau sa spun ca am luat stimuloton 6 luni si totul a fost bine dar dupa alte 8 luni, adica acum iarasi am inceput sa ma simt rau...Am stari de anxietate si nu pot sa dorm...Nu exista oare vreun medicament pe baza de plante care sa nu aiba reactii adverse si care sa nu creeze dependenta??
0
20-11-2008, ora 09:51
bogdan30_01
Nu este medic/terapeut
bogdan30_01
si eu iau stimuloton cam de o saptamana si la fel...pot sa zic k nu dorm la fel de bine k inainte. in tratamentul anterior foloseam seroxat si chiar mi-a facut bine, apoi doctorul mi l-a schimbat cu stimuloton...iar xanaxul...e la ordinea zilei...
0
21-11-2008, ora 13:25
diavoletto
Nu este medic/terapeut
diavoletto
draga desire... mie mi s a reconandat SEDATIF PC pe baya de plante, dar la mine nu si/a facut niciun efect.acum iau IVONNE si in 15 min dupa ce il iau si adorm. vorbeste asta cu doctorul tau. cat despre reactii adverse majoritatea acestor medicamente au asa ceva, dar depinde si de organismul tau cum reactioneaza la medicatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul