Atac de panica? fara simptome reale..

01-10-2010
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu sotul meu.De aproximativ 5 luni are ameteli, la inceput am crezut ca e o problema referitoare la hemoglobina care era mai mereu ridicata din cauza ca este fumator si cand mergea la centru si dona o unitate era mai bine, asta in timp... cam de o luna si ceva ametelile nu mai dispar, as putea chiar sa zic ca au devenit atat de puternice ca am mers la urgente de cateva ori. O data i s-a dat o punga cu medicamente deoarece dupa un tomograf la gat (pentru ca medicul a sustinut ca nu are legatura cu capul simtomele lui si a insistat doar pe gat) a observat muschiul gatului foarte tensionat si inceput de disc pe vertebra 4-5 (imi cer scuze dar nu stiu exact cum sa explic in termeni medicali), a luat toate medicamentele prescrise fara nici o inbunatatire, pana am ajuns din nou la urgente, dureri de maini, piept, cap si asa mai departe. Un alt medic de data aceasta l-a diagnosticat cu atacuri de panica, deoarece toate testele efectuate sunt foarte bune(dar mentionez ca un tomograf la cap nu i s-a recomandat si il vom face personal cat de curand). I s-a dat un antidepresiv foarte slab de la care in primele 4 zile s-a simtit foarte foarte bine, dar dupa aceleasi simtome au revenit! Am plecat si in vacanta o saptamana, in egipt, sa se detaseze total de lumea de zi cu zi dar acealeasi ameteli le avea constant mai ales in locuri aglomerate, restaurant in special, doar in mare si in piscina nu mai avea ameteli! Nu mai stim ce sa mai facem! ! Eu sunt insarcinata acum si ma consum cand il vad ca se sinte asa rau...si nu-mi face bine. Va rog un sfat daca a mai trecut cineva prin asa ceva, suntem dispusi sa incercam orice dar nu mai stim ce sa facem!
5 comentarii
0
01-10-2010, ora 20:27
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Si eu am trecut prin asa ceva, intr-adevar, cam 4 luni la rand si sunt de-a dreptul terifiante aceste atacuri de panica. Insa am scapat de ele cu ajutorul remediilor florale Bach.
Acum sunt cu totul alt om, nu ma mai sperii, nu mai sunt depresiv, nu mai ametesc.
O sa va rog sa va informati despre aceasta terapie si sa o luati in serios pentru ca este de-a dreptul miraculoasa, nu are efecte adverse, nu creaza dependenta si este complet naturala.
Efectele se vor resimti in cel mult 3-4 saptamani. Va mai trebuie doar un terapeut specializat in aceasta ramura. La noi in oras pretul consultatiei impreuna cu flaconul cu remedii nu depaseste 50 de lei.
Va doresc multa sanatate si numai bine.
0
02-10-2010, ora 11:20
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Buna ziua,
In primul rand va multumesc mult pentru raspuns!Din pacate nu locuim in romania si nu stiu cum am putea beneficia de tratamentul pe care l-ati primit si dumneavoastra..din privinta banilor nu ar fi o problema.Se pot comanda si de pe internet? As dori sa mai specific faptul ca sotul nu este depresiv deloc si nu se sperie de obicei...de asta am si mentionat la titlu "fara simtome reale". Va multumesc din nou pentru sfat.
Sanatate multa si dumneavoastra si familiei.
0
02-10-2010, ora 16:36
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
In primul rand trebuie sa va documentati despre aceasta terapie, eventual de pe internet, si precis o sa ga siti un terapeut in tara in care va aflati. Tratamentul este individualizat pantru fiecare pacient in parte, in functie de tulburarile pe care le are.Va trimit o adresa unde va puteti documenta si eventual evalua tulburarile sotului dvs.http://www.terapie-florala.ro/remedii_florale_Bach.htm . Daca va mai pot ajuta cu ceva, va rog nu ezitati sa ma intrebati. Multa sanatate!
0
07-10-2010, ora 10:54
alantoida
Nu este medic/terapeut
alantoida
Buna. Am21 de ani si ma confrunt si eu atacurile de panica de vreo 2 luni jumate. Totul a inceput la mare, cand m-am deshidratat atat de tare de la o toxiinfectie alimentara, incat a trebuit sa apelez la perfuzii ca nu ma mai putem tine pe picioare. Eram in costinesti, iar acolo nu este nici un spital...am mers la un cabinet individual pt perfuzii dar nu mi s-a dat atentie, spunand ca n-au timp d mine. Atunci am inceput sa ma simt tot mai rau, ca am chemat salvarea sa imi faca niste injectii cu saruri. De atunci fac frecvent atacuri d panica: imi efrica sa ies din casa, sa nu mi se faca rau pe strada, ameteli, stare de voma dimineata, lipsa poftei de mancare, senzatia de sufocare in locuri aglomerate (ex.metrou), scaun moale. Am fost la neurology, la un medin intern, mi-am facut analize, dar toate sunt bune, nu am nimic nici intern, nici la sange, dare u ma simt slabita. Nu mai vreau sa ies...sic and trebuie sa ies undeva ma apuca raul, nu stiu de ce. Nu as vrea sa iau antidepresive ca stiu de la cineva care a luat ca ingrasa...ce as putea face? Recunosc, am si zile bune cand sunt ok, dar diminetile ma omoara, nu pot manca cel putin 3 ore de cand ma trezesc ca-mi vine sa vars. Am avut un prieten f gelos cu care ma certam zilnic si puneam totul la suflet, acum ne-am despartit dar tot tinem legatura si simt ca mi-e mai rau cand vb cu el...vreun trataent naturist, ceaiuri exista?
0
13-10-2010, ora 16:20
wetson_cindy
Nu este medic/terapeut
wetson_cindy
Eu am ajuns la concluzia ca totul e psihologic..asa si cu sotul meu.De ce spun asta? In primul rand toate analizele sunt foarte ok! In al doilea rand a avut 2 perioade cand s-a simtit foarte bine chiar normal in momentul in care medicul i-a dat antidepresivele( 4-5 zile fara ameteli apoi au reinceput) iar a doua perioada de curand cand si-a facut tomograf la cap si a vazut si s-a convins ca nu are nimic(eu cred ca el se gandea si se temea ca ar avea ceva la cap), dupa care la fel 4-5 zile fara ameteli sau foarte reduse dupa care au reinceput. Sotul are foarte multe responsabilitati de mult timp, ar fi foarte multe detalii de povestit si nu cred ca este cazul.Dar eu cred ca totul din trecut s-a acumulat si acum se revarsa psihologic.Gandirea pozitiva este cea mai importanta!!!Autosugestia sa demonstrat de catre specialisti ca functioneaza. Nu va mai indopati cu medicamente cand fizic nu aveti nici o boala. Sa de-a dumnezeu sa suferim doar de aceste simtome psihologice in loc sa ne chinuim cu boli descoperite si netratabile.Sanatate multa tuturor si fiti puternici.Sper sa nu ma judece nici un medic pentru ce am scris :-)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: