Atac de panica.Homeopat

02-02-2010
ina27
Nu este medic/terapeut
ina27
Buna! Sunt noua pe acest forum, sufar de atac de panica de 2 ani si de atunci iau paroxetina si xanax (doar cand este nevoie), am facut psihoterapie cateva luni dar nu ma ajutat cu nimica, de 2 saptamani am fost la un medic homeopat care mia pescris CM200 o data pe saptamana si sa reduc paroxetina
acuma mai iau un sfert de pastila in fiecare seara, dar vreau sa va zic k de cand am renuntat mi-au aparut din nou unele simptome adica nod in gat si tremurici din cand in cand. S-a vindecat cineva, de boala asta? k eu m-am saturat de ea. Si mai nou am aflat k am si ovare polichistice si k ar trebui sa iau anticonceptionale
dar stiu k pe perioada tratamentului homeopat nu sunt bune. exista tratament homeopat si pt ovare polichistice? si eu beau fff mult ceai de tei (din cate am auzit ceaiul de tei e uncalmat f bun) de cand am atacurile astea de panica dar Dr. homeopat nu mia zis k nu pot sa consum de ceai de tei, stiu k nu e bun ceaiul de musetel, menta, negru, verde, cafea, sucuri carbogazoase. poate este vreun Dr.homeopat care sa imi dea si mie niste raspunsuri.
Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
02-02-2010, ora 12:38
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna,
atata timp cat inca iei acele alopate nu prea ai cum sa te vindeci caci acele medicamente afecteaza MASIV intregul organism. SUnt facute sa distruga sa sa tine bolnav si aici se aplica regula: nu poti canta la doau nunti deodata. Ori cu homeopatia ori cu alopatia, caci alopatie distruge in timp de homeopatia repara si
la urma o sa dai vina lpe homeopatie ca nu este buna cand de fapt tu estei cea care faci greseli.

Remediile homeopate daca nu sunt potrivite pacientului nu aduc nimic sau putin.
Daca remediul nu te-a ajutat substantial sau nu remarci nici un efect poate nu este cel potrivit si trebuie sa-i spui medicului. De unde sa stie el ca nu ajuta daca nu.-i spui ?
Des este greu de gasit de la inceput remediul potrivit, alteori trebuie dilutii mai inalte de C200, alte ori efectele lui sunt oprite de medicamente si ceeuiri gresite, alte ori dozele prescrise sunt prea rare, alte ori simptomele se schimba cu timpul facand necesare alte remedii homeopate.

Cu un singur remediu si o singura consultatie este f. greu sa se vindece asa ceva, dar cu un tratament adecvat si adaptat dupa evoluti abolii este usor.

Si ovarele se pot trata cu homeopatia, practic nu exista ceva sa nu poate fie tratatat cu homeopatia.
Ceaiul de tei este bun numai la reumatism dupa cate stiu eu si nu are cine stie ce efect la boala ta.
bea mai bine ceai de fenicul.

Atat vreme cat iei homeopate nu ai voie musetel, cafea, ceai negru, verde si alb cat si tot ce are cofeina si des nici menta. Trebuie sa eviti si iutelile si daca poti sa fi cat mai abstinenta sexual caci vindecarea depinde de forta vitala si aceaste este consumata la sex si ejaculare.

Ar trebui sa iei remediul homeopat si la atacuri /crize (daca te ajuta insa numai ). Sau s-ar putea sa ai nevoie de alt remediu special pt. crize. Consulta din nou medicul si spune-i de aceste lucruri.
Des dozajul este dat numai pe baza de presupunere si experienta, in cele mai multe cazuri numai pacientul este cel care stie si simte cat de des trebuie luat un remediu si de aceea trebuie cooperat permanent cu medicul.
Alte ori trebuie date remedii suplimentare paralel cu celalalt caci mult oameni aui magneziul, calciu si fierul la pamant si numai cu o vrabie nu se face primavara.
Vindecarea cu orice arta de vindecare este un proces complex si nu ajunge sa dai numai un remediu la toate bolile pt. a a o putea vindeca. Cine se asteapta la asa ceva este pe drumul gresit.
0
10-02-2010, ora 17:13
lorelamaria
Nu este medic/terapeut
lorelamaria
Buna,.in cateva cuvinte o sa incerc sa iti prezint cazul meu care sper sa iti fie de folos.
In urma cu aproape 6 ani am inceput sa am atacuri de panica insotite de sindromul obsesiv-compulsiv.Am urmat cateva tratamente (chiar si hemeopat) pana am gasit tratamentul care mi s-a potrivit.
Am inceput tratamentul cu Seroxat(paroxetina), Xanax si ceva pt. somn.Dupa un timp am renuntat la Xanax si la pastilele pt. somn, insa am continuat cu Seroxatul.Odata cu acest tratament am inceput si sedintele de psihoterapie, pe care le urmez si azi.Treptat, am ajuns la 5 pastile de Seroxat, de 20mg, iar dupa o perioada am inceput scaderea lor, azi aflandu-ma la o singura pastila pe zi. Pe parcursul acestor ani am intrerupt de 2 ori tratamentul din proprie initiativa, insa nu am facut altceva decat sa constat din nou aparitia simptomelor.Norocul meu a fost ca am dat peste o d-na doctor care m-a inteles si a avut rabdare cu mine, reincepand asadar de doua ori acelasi tratament.Azi pot sa spun ca ma simt bine, sunt ceea care am fost inainte, toate acestea sunt amintiri. Mai am un an de tratament pt. ca aceste medicamente creaza dependenta( in cazul meu este o dependenta psihica)si intreruperea se face treptat.
Aceasta este povestea mea.concluzionez spunand ca eu m-am vindecat de aceasta boala sub indrumarea permanenta a unui medic si cu multa rabdare.
Iti doresc sanatate.si sa auzim de bine.
0
17-02-2010, ora 00:10
alexia.savu
Nu este medic/terapeut
alexia.savu
hello! in 2006 am avut primul atac de panica, dupa vreo 10 luni in care ma schimbasem radical, din pacate in rau caci nu mai eram activa si mereu ma simteam rau, am hotarat sa merg la un psiholog la care am facut doar 4 sedinte in care am depistat problema(de unde pornise atacurile de panica) am inceput sa fac primii pasi spre vindecare, singura caci la psiholog nu am mai mers, mi-a dat incredere ca pot si singura. Cardiologul mi-a prescris rudotel pt palpitatii, luam 2/zi timp de 3 sapt ca sa nu capat dependenta si sa nu dau in altele. pe langa rudotel mai luam un tratament naturist de passiflora si magneziu de la pro natura(cura de 3 luni), m-am apucat de sport si am inceput sa am 3 mese regulate /zi. Usor, usor mi-am facut ordine in viata, am inceput sa ies, treptat, treptat, fara vreo presiune, am inceput sa ma redescopar si sa ma bucur de viata. 1 an din viata mi-a mancat anxietatea asta dar ma bucur ca am reusit sa trec peste. pana la urma nu ai nevoie decat de putina incredere in tine, hotarare si optimism! gandeste-te ca e doar un nor ce s-a oprit deasupra capului tau si ca la un moment dat se va risipi si vei incepe sa revezi razele de soare! capul sus, totul se rezolva:)
P.S: am uitat sa precizez ca m-a ajutat foarte mult si cartea The Secret.
-*

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: