Astm bronsic alergic | Forumul Medical ROmedic

Astm bronsic alergic

15-06-2009
Lucia Melinte
Nu este medic/terapeut
Lucia Melinte
Buna ziua
Baietelul meu de 9 ani are un astm bronsic pe fond alergic, pe care l-a facut in luna februarie-martie. A facut tratament cu inhalatori Flixotide, Ventolin, Symbicort, cu antialergice Xyzal, cu toate acestea nu se vede nici o imbunatatire. Problema lui este ca are o tuse pe care el si-o provoaca deoarece il deranjeaza foarte rau un harait din piept pina in gat, ca si cum ar trebui sa expectoreze dar nu poate deloc. Acest lucru ii da o stare groaznica de disconfort. I-am dat si sirop de muguri de pin pt. a-l ajuta sa expectoreze, dar nimic. A luat si Mucosin miere sirop i-a ameliorat putin dar iar a revenit. Va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa-i mai dau, mai ales ca acum este si perioada alergiilor, si ii provoaca acel harait (RAL) bronsic. Am inteles ca si Singulair este pentru bronsite, as putea sa-i dau, sa incerc sa vad cum reactioneaza?
Va multumesc.
3 comentarii
0
16-06-2009, ora 08:09
danabv
Nu este medic/terapeut
danabv
Cred ca se mai gaseste ridiche neagra. Curatati o ridiche neagra mai mare, faceti-i o scobitura cat o lingura si strapungeti-o cu o andrea din acea scobitura pana pe partea cealalta. Puneti-o cu scobitura in sus intr-un bol mic, umpleti scobitura cu zahar sau si mai bine cu miere. Dupa cateva ore in bol se va colecta un lichid dulce; dati-i baiatului sa -l bea cu inghitituri mici ca sa ramana pe faringe cat mai mult timp. Dupa ce s-a golit scobitura din ridiche, umpleti-o la loc. Faceti asta timp de 2-3 zile si apoi luati alta ridiche.
Va recomand de asemenea sa-i dati Ganoderma Lucidum. -
0
25-08-2009, ora 20:23
lupascudnl
Nu este medic/terapeut
lupascudnl
copilul meu are 6 ani si de la 4 ani ne am luptat cu tuse pe fond alergic, avand o gama variata de tratamente care in final nu au mai dat reyultate, deoarece el tusea cam de 2 luni si nu ii mai cceda cu nimic. asa ca am ajuns la Iasi si a trebuit sa aflu pentru prima data ca simptomele de ast ale unui copil de cele mai multe ori sunt legate de refluxul esofagian. dupa un tratament de sase saptamani pentru reflux, foarte simplku de altfel, copilul meu nu mai avea nimic. explicatia medicilor a fost simpla si logica sucul gastric, daca aunge pe calea respiratorie, nflameaza anumite terminatii nervoase care vor fi predispuse la diferiti factori alergogeni si la raceli.asa ca ar fi bine sa investigati si aceasta posibila cauza. sanatate multa!
0
24-09-2009, ora 14:38
daniela vizireanu
Nu este medic/terapeut
daniela vizireanu
Pentru prevenirea si ameliorerea afectiunilor respiratorii sa folositi aparatul Salin minim 8-10 ore pe zi de preferat noaptea.Cele mai importante caracteristici ale purificatoarelor de aer Salin sunt:
* marirea rezistentei generale a organismului la raceli;
* actiune generala desensibilizanta in probleme alergice;
* de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite;
* rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza;
* somn linistit, odihnitor, stare de confort psihic;
* scaderea problematicii sforaitului;
* reducerea problemelor respiratorii ale fumatorilor;
* ajutor natural in renuntarea mai usoara la fumat;
* calitate deosebita a aerului care devine proaspat si placut respiratiei, cu asigurarea unui ambient interior placut.Utilizarea aparatului de persoane cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare. In afectiunile ORL, SALIN se arata a fi de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, o actiune generala desensibilizanta in probleme alergice. In afectiuni pneumologice au fost obtinute rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza.
S-au remarcat efecte favorabile si in diverse alte cazuri de insuficiente respiratorii, ca de exemplu in cele pe fond cardiac sau tiroidian.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Astmul, febra fânului È™i eczemele au peste 100 de mutaÈ›ii genetice comune (Studiu)
  • Ce trebuie să È™tii dacă ai astm È™i vrei să rămâi însărcinată?
  • Copiii cu forme uÈ™oare de astm pot utiliza medicamentele inhalatorii la nevoie, sugerează un nou studiu
  • Un metabolit cu rol în funcÈ›ionarea sistemului imunitar, găsit în cantități reduse la pacienÈ›ii cu forme severe de astm bronÈ™ic
  •