As dori un raspuns a unui medic!

04-01-2011
Kristyxxl
Nu este medic/terapeut
Kristyxxl
Buna! Eu sint in intirziere de ciclu de 15 zile. Testele imi aratau negativ. M-am hotarit sa merg la ecografie, am facut ecografie intravaginala si medicul mi-a spus ca am chist pe ovarul drept de 2.5 mm, eu in iulie m-am tratat de ovar inflamat. Mi-a spus ca sarcina el nu vede si am primit indreptare la ginecolog. Ginecologul m-a examinat putin si mi-a dat UTROGESTAN ca sa-mi vie ciclu si mi-a spus ca daca e sarcina atunci ciclu nu va veni, si ciclu asa si nu vine. Intrebarea mea este pot sa mai sper la o sarcina? Poate s-a gresit ceva ecograful? Poate a fost prea devreme si nu a vazut nimic?
1 comentarii
0
05-01-2011, ora 08:04
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Deocamdata, o sarcina nu se poate spune ca este exclusa, deoarece e posibil ca examinarile precedente (ecografica si ginecologica) sa fi fost un pic prematur facute. Un test de sarcina facut acum, ar trebui sa arate rezultat pozitiv in caz de sarcina. Abia daca rezultatul este negativ se poate spune ca sarcina e exclusa.
Mai trebuie observat ca menstruatia nu reapare la Utrogestan, ci la intreruperea Utrogestanului. Probabil ca medicul ginecolog v-a dat sa luati Utrogestan, dar nu permanent, ci cateva zile.

In cazul in care menstruatia nu apare la intreruperea Utrogestanului si testul de sarcina este negativ, ar fi bine sa tratati chistul ovarian, care poate fi el insusi corelat cu dereglarile menstruale. Un tratament prin homeopatie, singura sau in asociere cu acupunctura, ar fi varianta de prima alegere in conditiile in care doriti o sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul