As dori o parere urgenta. Este posibil sa fiu insarcinata?

05-04-2012
anabelle01
Nu este medic/terapeut
anabelle01
Buna ziua. As avea si eu o nedumerire. am 18 ani, si cam de jumate de an mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu. Am facut mereu sex protejat, niciodata nu am avut incidente(sa se rupa prezervativul). Mi-a intarziat ciclul cam o luna jumatate. Am facut un test de sarcina, dar l-am verificat deabia dupa o ora si arata pozitiv. Asa ca mam decis sa mai fac 2. Amblele leam facut cum trebuie( mam uitat dupa 5-6 minute la rezultat) au iesit negative. Iar acum (dupa ce am facut cele 3 teste), cam dupa 2 luni jumate de la acel contact sexual mia venit ciclul. Nu am simptome de sarcina. Tin sa mentionez ca nu este prima oara cand imi intarzie atat de mult, doar ca acuma este si coincidenta ca mi-a intarziat si a si iesit acel test pozitiv. Am citit ca este posibil(chiar foarte) sa se fi modificat rezultatul. De atunci nu am mai avut nici un contact sexual. Ce credeti? Este posibil sa fiu insarcinata?
4 comentarii
0
05-04-2012, ora 22:15
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce două teste ulterioare aceluia făcut în condiţii discutabile au ieşit negative şi, mai ales, a mai venit şi "ciclul", ce argumente aveţi să credeţi că sunteţi însărcinată ?

Adevărata dv problemă este neregularitatea ciclului. De obicei, când menstruaţiile întârzie atât de mult, sunt cicluri anovulatorii. Ar fi bine să urmaţi un tratament homeopatic pentru reglarea ciclului.
0
11-04-2013, ora 15:34
raluca 44
Nu este medic/terapeut
raluca 44
buna ziua va rog sa ma ajutati caci nu mai stiu ce sa cred..am doar 16 ani si am inceput viata sexuala cu prietenul meu.am avut un contact sexual pe data de 19 ianuarie si pe 3 februarie am avut ciclu, in luna martie mi-a intirziat cu 7 zile si mi-a venit pe 10, acum e 11 aprilie si nu-mi vine ciclu.saptamina trecuta am facut 1 test de 20 de lei si mi-a aparut ca rezultat o linie clara si una nukiar, mam speriat grozav si am mai fakut 2 teste de 50 de lei care erau negative, va rog sa ma ajutati caci sunt disperata nu inteleg ce se intimpla oare sunt insarcinata doar nu am avut simptome desarcina timp de 3 luni.(nu am avut greturi, ameteli si nici sinii nu sau skimbat...).va rog sa ma ajutati urgent.multumesk anticipat
0
29-05-2013, ora 18:34
Dyduztu
Nu este medic/terapeut
Dyduztu
Buna ziua!Am si eu o intrebare, ieri am fost la un medic ginecolog foarte bun, si tocmai am aflat ca nu pot avea copii din cauza ca am uterul mai mic decat cel obisnuit, sau cel putin din cauza asta chiar daca e sa raman insarcinata nu voi putea duce o sarcina la bun sfarsit pentru ca nu are unde se dezvolta copilul, am simtit ca-mi cade cerul in cap, intrebarea mea este ce e de facut, oare chiar nu pot avea un copil?ce imi este greu, faptul ca nu stiu cum sa-i spun viitorului meu sot!ce ma sfatuiti?sa mai incerc si la alti medici?
0
01-06-2013, ora 19:45
mhaela91
Nu este medic/terapeut
mhaela91
incearca si alti doctorii, e posibil sa fie cu risc si sa stai mai toata sarcina la pat, dar cel mai bn mai consulta alti medici nu te speria din prima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •