Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Arsuri stanga spate (de la coloana spre stanga) si intepaturi in corp

27-04-2013, ora 16:35
Autor: gugurecucu
Stateam in pozitia intins la calculator cu spatele incovoiat cand am simtit dintr-o data furnicaturi si arsuri in maini, picioare si cap. Apoi am simtit o usoara durere, mai mult o tzinere in zona spatelui, in dreptul inimii, dinspre coloana spre stanga. De asemenea am o senzatie de arsuri pe suprafata superioara a mainilor. La inceput am avut o senzatie de arsuri in testicolul stang. Un alt simtom este cel al unor frisoare care parca veneau pe coloana vertebrala si mergeau tot spre stanga spate, intre omoplat si inima. in mod clar m-a tras curentul la spate de mai multe ori, in acel momwnr desi era destul de frig stateam cu spatele dezvelit. Analizele nu au dat nimic decat ca am o usoara infectie in organism. Alt simptom este al urinarilor dese, pentru care am primit un tratament pt. prostata (spunandu-mi-se ca nu e mare lucru). Asta a fost acum 1 luna di jumatate. Acum am insomnii, nu pot dormi mai mult de 3 ore incantinuu (max 5-6 ore pe noapte), am diaree si somnul imi este intrerupt de o senzatie de arsura in stanga spate. De asemenea am intepaturi in maini si picioare.
6 comentarii
30-04-2013, ora 09:18
Autor: Psiholog-Cristian Andrei Nica (Centrul Ego Bao) | Psiholog Cristian Andrei Nica - Psihiatrie, Cluj-Napoca
Bună, în acelaşi timp a apărut şi un stres permanent? Există lucuri în viaţă care nu merg aşa cum trebuie? Cât de mult te-au surprins primele reacţii?
Dincolo de partea psihologică, ar ajuta si o investigatie pentru coloană. Este posibil să apară uneori mici inflamaţii vertebrale.
Numai bine,
01-05-2013, ora 11:02
Autor: gugurecucu
Da, s-a declansat o anxiozitate. Viata mea a fost bulversata. Voi urma sfatul dvs. si voi face un control la coloana. Multumesc de sfat.
18-05-2013, ora 05:19
Autor: gugurecucu
Am facut un control la coloana, rezultatul fiind micsorarea spatiului dintre discurile L4-L5 si L5-S1 cu afectarea articulatiilor posterioare de la ultimele nivele.
19-05-2013, ora 22:40
Autor: gugurecucu
Acum constat ca transpir foarte mult noaptea, in special in spate la cap.
20-05-2013, ora 10:39
Autor: gugurecucu
Alte simptoame: Durere in spate pe partea dreapta, urmata de o bula de aer care se misca spre piept. Dupa un timp dispare cu o eliminare a gazelor stomacale. De asemenea, pe gamba piciorului drept se inrosesc si dispar, alternativ, locurile prin care iese parul sau unde a fost parul (nu stiu cum se numesc)
14-12-2014, ora 09:52
Concluzie:

Dupa 3 luni de dureri in spate, durerile au incetat brusc. In schimb am facut varicela, o forma foarte virulenta, cititi concluziile la subiectul: varicela la 46 d ani. Urinarea desa era probabil legata de durerea din spate. Am si facut o infectie urninara, tratata cu antibiotice cu spectru larg, fara descoperirea cauzei... Nu a mai aparut..

Problema de mai sus o am in continuare, intr-o forma mult diminuata, adica daca ma masturbez mai des (de 2 ori pe zi) am dureri in spate, in partea stanga. Niciun doctor nu a putut sa-mi dea vreo solutie pana acum, decat clasicul nu te mai masturba. Desigur ca am invatat lectia, dar
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK