Ar trebui sa fiu ingrijorat?? Un sfat pls

12-10-2008
clau_20064u
Nu este medic/terapeut
clau_20064u
Buna eu si prietena mea ai ale sa ne protejam cu anticonceptionale...zis si facut s-a dus la ginecolog si i-a recomandat postinor incepand cu a 5-a zi din ciclu cu prima pastila. cateva luni am facut dragoste fara alte metode de precautie inafara de anticonceptionale si nu am avut nici o surpriza.
ciclul acesta a uitat sa o ia pe antepenultima.si a luat-o doar dupa 19 de ore fata de cand trebuia sa o ia...:( apoi peste 3 ore a luat-o pe cea care trebuia normal sa o ia.noi facusem dragoste in ziua in care a omis-o pe antepenultima.dar de atunci nu am mai facut nimik pana nu a incheiat folia.dar dupa ce a luat-o pe ultima ziua urmatoare am facut-o (nuj ce a fost in capul ei si nu mi-a spus ca a uitat sa-si ia o pastiluta).credeti ca am putea avea surprize luand in masura faptul ca ciclul era pe sfarsite?? maine sau poimaine trebuie sa ii vina ciclu.ar trebui sa asteptam cateva zile sa vedem daca ii vine menstruatia.si in cazul in care nu apare sa folosim un test de sarcina??
sper ca am fost destul de explicit.si ca imi veti putea da un raspuns cat mai exact.Va multumesc!!!
2 comentarii
0
12-10-2008, ora 00:00
carmen_marcela
Nu este medic/terapeut
carmen_marcela
Postinorul este un contraceptiv de urgenta, nu se administreaza pe toata durata unui ciclu menstrual, sunt ferm convinsa ca daca prietena ta ia cate o folie pe durata unui ciclu menstrual contraceptivul respectiv are o alta denumire (compozitie+concentratie).
Asa. Folositi o masura contraceptiva suplimentara pana la aparitia primului ciclu de dupa pastila omisa si, cu toate ca probabilitatea unei sarcini este mica, rugati-va !
Toate bune!
0
12-10-2008, ora 00:00
clau_20064u
Nu este medic/terapeut
clau_20064u
.da imi cer scuze era vorba de karissa...mersi de sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici