Ar putea fi sarcina?

26-06-2013
Alegzandar Papadopol
Nu este medic/terapeut
Alegzandar Papadopol
Buna, cred ca imi stiti povestea... ea are cateva zile de cand tot are greturi de dimineata din somn o ia, si seara iar cu dureri putin d eburta si iar putina greata, ea de curand a avut parte de un deces in familie (Dumnezeu sa-l ierte ) e foarte stresata toata ziua plange (aproximativ). Ne era frica oricum poate daca n-ar fi posibil, de o sarcina, nu a fost contact sexual in sine, doar hard-petting stergandu-ne dupa toate alea... venindu-i si menstruatia destul de normal, si cateva teste dupa cell putin 3/4 saptamani fiind negative, ce-ar putea fi? Auzisem de autosugestie dar prea mi se pare ca, nu e asa?! Greata si durerile au continuat dupa menstruatie, tot asa fiind si stresata cu gandul sarcinii, dar dupa continuand pana in ziua de azi. Deci?
4 comentarii
0
26-06-2013, ora 11:26
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Sincer, postezi non stop aceeasi intrebare...Ti-au raspuns atat medici, cat si persoane obisnuite...chiar e atat de greu sa intelegi ca poate ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual?Greata si durerile de burta nu-s specifice doar sarcinii, pot fi atat motive medicale cat si autosugestie.
0
27-06-2013, ora 18:57
Emiliaaa
Nu este medic/terapeut
Emiliaaa
Buna seara ! Se poate sa nu ramai insarcinata daca menstruatia nuti vine regulat ? Si ce asi putea face in cazul in care asta e problema ?
0
27-06-2013, ora 19:31
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.Poti ramane insarcinata chiar daca n-ai o menstruatie regulata
2.Ce poti face in cazul in care asta e problema?Ce vrei sa spui cu asta?Iti doresti sa ramai insarcinata?
0
27-06-2013, ora 23:49
Alegzandar Papadopol
Nu este medic/terapeut
Alegzandar Papadopol
Stiti cumva de o fata ar avea burta mai tare, dar nu chiar tare, atunci cand apasa, intra vreo 2, 3 centrimetri si e cat de cat tare asa... ea crede c-ar fi insarcinata, a trecut cam 1 luna juma de la petting, still a virgin, facut si un test recent neggativ dupa 1 luna, venindu-i si menstruatia de 2 ori? A mai avut si niste greturi de dimineata din somn o lua, a fost cam stresata cu chestia asta, se gandea mai tot timpul, chiar facea si atac de panica (stres)? Ar putea fi o sarcina? (doar petting, eu dandu-mi drumul in alta parte si stergandu-ma apoi ea s-a pus pe mine avand loc o frecare intre organe dar pe afara, nimic inaintru... ! )
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare greața în sarcină?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •