Apendicita? | Forumul Medical ROmedic

Apendicita?

09-09-2012
Ionut Bucur
Nu este medic/terapeut
Ionut Bucur
Buna ziua!
Sper sa ma puteti ajuta si pe mine. De 7-8 zile simt intepaturi in partea dreapta jos, in zona apendicului, de scurta durata 4-5 secunde dupa care nu mai simt nimic, pana acum 2 zile mai simteam si ceva ca o presiune daca pot spune asa exercitata pe vezica si tot asa usoare intepaturi de scurta durata in dreptul apendicului, la wc ma duc foarte des de 10 ori pe zi...la intervale de 30 min 1 h sau 1h jumate ( pana acum o saptamana nu am avut problemele astea, cu toate ca, consum foarte multe lichide 2-2.5 litri zilnic). Acum nu mai simt acea presiune dar intepaturile de scurta durata au ramas. Acum o luna si jumatate tot asa am simtit intepaturi in dreptul apendicului, m-am speriat sa nu am apendicita si am fost la urgente la spitalul universitar si mi s-a spus ca nu am nimic. Peste 2 zile am zis sa fac si niste analize sa vad daca am altceva si analizele la sange erau perfecte, TGO, TGP, perfect colesterol perfect, vsh perfect, numai ca aveam bilirubina directa totala si indirecta putin marite si acid uric seric putin marit, am facut si testul de urina si am vazut ca avea culoarea usor maronie urina si rezultatul a fost ca pierd proteine si bilirubina prin urina. Am facut o ecografie abdominala acum 3 saptamani si mi s-a spus ca am gastrita ficat putin martit si bila lenesa, a verificat si tiroida si nu am nimic, si prostata si la fel nu am nimic. Am luat pastile pentru gastrita omeprazol si ursofalk, iar dupa masa luam nospa, si pentru ficat am baut ceai de la fares hepatoprotect.
Acum intrebarea mea care este intepaturile acelea in zona apendicului pot sa fie din cauza apendicului sau pot sa fie din cauza bilei sau altceva? Pentru ca nu am simptomele apendicitei greata nu, varsaturi nu, pofta de mancare am, pot ridica piciorul fara probleme daca stau pe spate, pot sa sar in piciorul drepte, febra am avut-o acum 9 zile dar probabil o mica racea ca dupa ce am baut ferevex mi-a trecut.
Ce poate fi? Imi e frica de apendicita rau de tot si din aceasta cauza imi tot fac aceste griji si am zis sa apelez si la ajutorul dvs.
De exemplu ieri nu m-a intrepat deloc pe timpul zilei, iar seara inainte de culcare am simtit tot asa 5-6 secunde inteparuri slabe. Iar azi dimineata iar m-am trezit la 9 iar pe la ora 10:30 m-a intepat putin si m-a lasat si pana la ora 13:15 cat este acum nu m-a mai intepat deloc.
3 comentarii
0
09-09-2012, ora 13:35
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
buna ziua,
din experienta cuiva drag-scriu..
simptomele (aceleasi)
tot la urgente a fost.
si
CE crezi?
sub perfuzii- acolo-n urgenta a ELIMINAT PIATRA LA RINICHI!!
intrebare:
- te stii cu probleme la rinichi?

poate un control la dr.urolog.
ti-ar scoate ideea de apendicita..
desi si noi.am crezut-la inceput-asta...
sanatate iti doresc!
0
09-09-2012, ora 14:42
Ionut Bucur
Nu este medic/terapeut
Ionut Bucur
Nu ma stiu cu probleme la rinichi...cand am facut ecografia acum 3 saptamani stiu ca a notat ceva pe un carnetel marime sau pozitionare ale organelor, i spunea asistentei sa scrie ceva gen ( rinichi stanga cm..., rinichi dreapta cm...), daca aveam piatra la rinichi se vedea la ecografie nu? si imi spunea dl doctor...
0
13-12-2013, ora 22:38
Redviper2100
Nu este medic/terapeut
Redviper2100
Salut! Exact aceleasi simptome le am avut si eu acum o saptamana si am crezut ca am apendicita. Am fost la doctor, mi-a facut o ecografie si mi-au spus ca am multi calculi biliari de marimi sub 7 milimetri si ca sa ma operez de urgenta. Acum simt aceasi presiune si intepaturi din cand in cand. Chiar nu stiu ce sa fie. Daca era apendicita intr-o saptamana era deja cu dureri cumplite si operat! Nici medicii nu stiu ce sa-ti spuna, si ar face orice sa te taie ca sa mai ia un ciubuc.

Doream sa te intreb care mai este starea ta actuala si cum ai rezolvat?

Iti multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antibioticele pot înlocui operaÈ›ia chirurgicală, în cazurile necomplicate de apendicită acută
  • Administrarea antibioticelor în ambulatoriu la pacienÈ›ii cu apendicită este sigură È™i reduce necesitatea intervenÈ›iei chirurgicale
  •