Apendicita???

28-09-2009
abulafia
Nu este medic/terapeut
abulafia
Am si eu o intrebare...poate ma ajutati...de aseara a inceput sa ma doara in dreapta jos, respectiv in zona in care apar de regula dureri specifice apendicitei..pot spune ca durerea este constanta si nu a trecut deloc pe timpul noptii..dar nu e insotita si de dureri de burta sau de febra, varsaturi s.a.m.d. cum se intimpla de obicei, asta dupa cite am citit pe internet..se poate sa fie apendicita si sa nu mai amin vizita la doctor, sau poate fi vorba despre altceva??

Va multumesc si sper sa ma ajutati!
2 comentarii
0
28-09-2009, ora 11:18
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Este bine sa nu amani vizita la medic, pentru ca daca e cumva apendicita trebuie facuta operatia in timp uitl, pana nu se extinde.
Nu te speria, dar mergi la medic cat de repede.
Sanatate
0
06-01-2012, ora 13:15
anonima9
Nu este medic/terapeut
anonima9
buna ziua, am si eu o intrebare; acum vreo cateva zile am avut niste intepaturi la nivelul inghinal al piciorului drept, timp de 2 zile ptr ca astazi de dimineata cand m-am ridicat din pat sa simt o durere destul de puternica tot la nivelul inghinal al piciorului drept, intrebarea este, poat fi aceste simptome ptr apendicita?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul