Anxietate si atacuri de panica

26-01-2014
irinasticlaru
Nu este medic/terapeut
irinasticlaru
Buna Ziua! Sunt intr-o situatie disperata! De aproape 8 ani ma confrunt cu simptomele acestei nenorocite 'boli'. In tot acest timp am facut mii de analize...am cheltuit o groaza de bani si tot nu reusesc sa redevin femeia puternica care am fost odata. De cinci ani urmez un tratament pe baza de cipralex si rivotril insa simptomele dispar dar revin.Simt ca nu mai am nicio scapare...ca viata mea se duce de rapa. Acum urmez terapie on line cu un psiholog insa. Va rog sa ma ajutati.!!!
4 comentarii
0
26-01-2014, ora 18:29
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Nu este in regula sa luati pe termen lung acel rivotril pentru ca are un mare potential de dependenta ! Vorbiti cu medicul sa incercati seara o doza mica (0, 5-1 mg) de zyprexa si vedeti cum va merge !
0
27-01-2014, ora 02:07
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
V-am lăsat pe "privat" un sfat practic, bazat pe multă experienţă.
0
27-01-2014, ora 12:20
irinasticlaru
Nu este medic/terapeut
irinasticlaru
Nu ma pricep sa intru pe privat. Exista o asemena sectiune aici?
0
27-01-2014, ora 13:04
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Da există posibilitatea: sus in dreapta paginii exista un dreptunghi albastru "Utilizator Irina Sticlaru". Daţi un clik pe "modificaţi profilul dumneavoastră" şi în stânga, sub numele dvs. este "profil" "subiecte" "mesaje". Daţi clik pe mesaje. Meritaţi tot respectul şi toată atenţia deoarece sunteţi o femeie puternică, nu va lăsaţi copleşită de afecţiune şi căutaţi o soluţie. Felicitări!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul