Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur? | Forumul Medical ROmedic

Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?

17-04-2015
Rares2131
Nu este medic/terapeut
Rares2131
Buna ziua. Am mai postat aici acum ceva timp un topic. Am avut atacuri de panica cateva luni, insa ele mi-au trecut. Psihologul cu care faceam sedintele mi-a spus ca nu ar mai fi cazul sa mai continuam. De cam o saptamana am teama foarte mare de moarte si incep sa ma indepartez destul de mult de credinta in Dumnezeu, desi eu am fost un baiat destul de credincios, chiar daca nu prea treceam des la biserica(mai am momente cand ma gandesc ca nu exista nimic dupa moarte si ca pur si simplu o sa dispar si nu o sa mai pot comunica niciodata cu persoanele dragi...). Aceasta teama o aveam si inainte insa era usoara(mai mult o stare de melancolie). In urma cu putin timp m-am reintalnit cu o persoana la care am tinut mult insa am fost afectat vazand ca s-a schimbat in rau...destul de tare, iar in ultimul timp ma gandesc mult la ea. PS: Am 17 ani.
Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?
PS: Mi-e frica sa nu intru in depresie...
1 comentarii
0
18-04-2015, ora 09:06
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Poti lua legatura de cate ori doresti cu terapeutul tau. O intalnire cu el poate stabili daca este necesara o noua terapie sau sa-ti propuna o anumita frecventa pana te stabilizezi din nou. El iti va propune tehnici prin care singur poti alege in ce fel de pozitionezi fata de temerile mentionate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul