Anunt important

25-04-2010
Elena Georgescu
Identitate neconfirmată
Elena Georgescu
Buna ziua. Numele meu este Elena Georgescu si sunt psihoterapeut. Impreuna cu alti doi colegi, voi incepe in curand lucrul cu un grup de oameni bolnavi de cancer. Să suferi de cancer nu înseamnă doar să te confrunţi cu o boală care ne înspăimântă pe toţi, înseamnă să trăieşti cu iminenţa morţii, să trăieşti la marginea societăţii, unde cei sănătoşi te împing din reticenţă, milă sau jenă, înseamnă să te confrunţi cu depersonalizarea, particularul din experienţa fiecărui bolnav necontând pentru nimeni, înseamnă să uiţi chiar tu, adesea, să te priveşti ca pe un om, nu ca pe un "purtător" de boală. Demersul nostru îşi propune să devină un sprijin pentru aceşti oameni, un spaţiu în care cele mai epuizante emoţii să poată fi discutate, o ocazie de a învăţa să ne ajutăm unii pe alţii.

Invităm să ni se alăture orice persoană care suferă de cancer sau de o boală incurabilă. Participarea este gratuită. Înscrierea se face la numărul 0723-161832.
1 comentarii
0
12-05-2010, ora 22:55
dog4life4
Nu este medic/terapeut
dog4life4
buna seara, credeti ca ati putea sa va uitati la posturile mele, si la subietele mele deschise si sa imi dati un diagnostic...privind simptomele mele.eu cred ca sufar de tulburare de personalitate..desii mai multi doctori mi-au spus ca este vorba doar de oboseala

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.