Anturaj sexual?

18-08-2011
urascmaneaua
Nu este medic/terapeut
urascmaneaua
Salut sunt eu din nou..ma cheama alex si am 18 ani sunt virgin..detalii, eu cu 2 baieti care am crescut impreuna am facut scoala generala impreuna pana mea inca ne mai vedem si... de ceva luni bune eu au inceput sa se duca la curve :| peste ceva timp au inceput sa ma cheme si pe mine dar stiti nu prea asi vrea...creierul meu spune NU penisul DA :| nush cum sa ma exprim, dar oricum daca nu am avut ocazia sa imi incep viata sexuala pana acum nici nu mai disper eu tot imi caut o fata cu care sa fiu impreuna nu pentru sex ca nu mai am "viciul" asta dar in fine un mic sfat daca se poate sau nush..
4 comentarii
0
18-08-2011, ora 02:12
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Pana mea... :)) Anturajul e de vina intotdeauna.
Sa te duci la curve e naspa dintr-un singur motiv : te poti imbolnavi. Si nu-mi spuneti ca poti sa folosesti prezervativ, ca ala nu mai e sex. Si chiar si cu prezervativ tot exista riscul sa iei vreo boala. Si ca sa faci sex cu frica asta in tine... mai bine dai o laba. Iar in cazul tau, ca sa te duci sa-ti incepi viata sexuala cu o curva... nu cred ca ar fi indicat. Acolo te duci cind ai ceva experienta. Ai rabdare ca-ti gasesti tu o fata, esti tinar !
0
18-08-2011, ora 09:20
Tamanna
Nu este medic/terapeut
Tamanna
Buna Alex! Sfatul meu... daca nu ai facut-o pana acum, acum nu are rost sa o faci cu oricine. Incearca sa-ti gasesti o relatie stabila care sa merite. Cat despre ideea de a merge la acele femei usoare, uita de ea! Asculta ce-ti spune mintea, pentru ca iti spune bine! Din 2 motive: 1) prima data, nu ar fi cu persoana iubita; 2) te-ai putea alege cu vreo boala, mai ales ca nu ai nici experienta. Ia decizia corecta!
0
19-08-2011, ora 13:43
Baiatu_87
Nu este medic/terapeut
Baiatu_87
Pana acum ai primit sfaturi f bune! Eu zic sa le urmezi!
...as mai completa si eu putin, mai in gluma mai in serios, ce fel de barbat ai fi u daca te-ai duce sa dai bani ca sa faci sex?Sunt sigur ca esti in stare sa-ti gasesti o iubita cu care sa faci sex si fara bani si sa stai si linistit ca nu iei zeci de boli!
0
19-08-2011, ora 23:42
urascmaneaua
Nu este medic/terapeut
urascmaneaua
Multumesc frumos :D la toata lumea :
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •