Anticonceptionale LOGEST...Dupa prima pastila s-a intrerupt menstruatia. Este normal?

21-07-2011
gabrielan
Nu este medic/terapeut
gabrielan
Buna seara,
Incepand cu seara trecuta am intrat si eu in randul persoanelor care folosesc anticonceptionale
Eu am mari probleme cu menstruatia, inca de la inceput (11-12 ani) am avut o mentruatie neregulata, dar in ultima perioada situatia s-a agravat (mentruatia a venit in luna ianuarie, aprilie). Am vizitat medicul ginecolog (chiar 2) si amandoi mi-au zis ca este timpul sa folosesc anticonceptionale deoarece am foliculi pe ovare si asta a fost explicatia care mi s-a pt intarzierile menstruale (diagnosticul a fost de ovare polichistice).Dupa o vizita la endocrinolog si un tratament urmat tin sa mentionez ca menstruatia mea este slab cantitativa.
Dar nedumerirea mea este ca ieri am inceput sa iau Logest, era a 2-a zi de menstruatie, iar astazi mentruatia s-a oprit.Este normal sa se intample asta? Am programata o vizita la medicul ginecolog pt citirea rezultatelor (papanicolau si secretii) abia saptamana viitoare joi dar sunt putin speriata ca nu stiu daca este normal sa se intample asta.
Eu va multumesc anticipat,
O seara placuta
2 comentarii
0
21-07-2011, ora 13:53
Just me...
Nu este medic/terapeut
Just me...
Si eu am folosit logest dar nu mi s-a intamplat niciodata asa, nici prima data cand am luat si nici cand le-am reluat dupa pauza.Dar nu te speria, cel mai bine e sa intrebi doctorul si sa mergi la un control, poate asa reactioneaza organismul tau la pastile. Sau poate intradevar nu sunt bune pt tine.
0
13-10-2011, ora 01:26
simona8817
Nu este medic/terapeut
simona8817
buna seara..am si eu o problema legat de intarzierea menstruatiei..deobicei menstratia imi vine regulat nu am avut niciodata probleme de genul asta dar acum mi-a intarziat 6 zile si tin sa mentionez ca nu este vorba de o sarcina pentru ca nu am mai avut contact sexual de un an si 2 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul