Anticonceptionale

09-07-2013
emi_magic_7
Nu este medic/terapeut
emi_magic_7
Buna! as dori sa incep sa iau anticonceptionale dar perioada de menstruatie a trecut si nu vreau sa mai astept pana la instalarea urmatorului ciclu este in regula... ar fi vreo problema din punct de vedere medical? astept un raspuns cat mai repede va multumesc!
2 comentarii
0
09-07-2013, ora 18:43
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
nu inteleg de ce ai vrea sa faci asta... nu ai fi protejata, deci care e rostul?
0
20-07-2013, ora 20:21
Andreeee
Nu este medic/terapeut
Andreeee
Buna...vreau si eu sa incep sa iau anticonceptionale Artizia si nu stiu ce sa fac...mentionez ca este pentru prima data cand vreau sa iau si sunt cam in dubiii...am citit prospectul dar vreau sa stiu daca imi afecteaza mai tarziu sarcina sau daca ma afecteaza intr-un alt mod...eu am menstruatia dereglata...va rog imi puteti da un sfatttt...cat mai repede ca ar cam trebui sa imi vina si vreau sa le iau din prima zi daca le iau...va rooooog nu ignorati mesajul...multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul