Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Anticonceptionale - perioada de pauza

27-08-2008, ora 00:00
Folosesc Microgynon de aprox 2 ani fara intrerupere. Probleme la analizele facute nu au fost. Nu stiu daca sa fac pauze din cand in cand sau nu. Unii spun ca nu e nici o problema in folosirea pe termen lung al anticonceptionalelor fara intrerupere, altii spun ca ar fi probleme pe viitor in cazul in care vrei un copil ( ca poti ramane insarcinata mai greu). Cum e mai bine?
2 comentarii
27-08-2008, ora 00:00
Am folosit anticonceptionale timp de aproape 3 ani si acum o luna am facut o pauza.Dar nu mi-a venit menstruatia de 3 saptamani.Mi-am facut si testul de sarcina si a iesit negativ.Ce alte cauze sunt de nu imi vine menstruatia?
28-08-2008, ora 00:00
S-ar putea sa fie de la anticonceptionale. Din cate am auzit dupa o intrerupere vine mai greu menstruatia si in unele cazuri putin dereglata. Mai ales ca dvs ca si mine ati folosit un timp mai indelungat anticonceptionalele. Am inteles ca e ceva normal.
Daca nu primiti un raspuns de specialitate pe acest site, ca sa fiti linistita, mergeti la ginecolog. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns


Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK