Anticonceptioanalele isi fac efectul si in timpul pauzei ?

18-11-2009
mira90
Nu este medic/terapeut
mira90
Am luat acum 1 an Marvelon dar am oprit tratamentul, si am reinceput sa iau de o luna Diane 35 prescrise de medic.Din cate stiu eu contraceptivele isi fac efectul si in timpul pauzei de 7 zile, asa ca am intretinut relatii sexuale in a 2a zi de la terminarea pilulelor pentru ca nu imi venise inca.Problema consta in faptul ca eu peste 2 zile ar trebui sa incep din nou tratamentul dar inca nu mi-a venit, in schimb mi se scurge un lichid maroniu.Am luat corect pastilele nu am uitat nici o zi doar ca in ultima zi de tratament am fost nevoita sa fac un calmant injectabil, nu stiu cum se numea doar ca era destul de puternic, sper ca nu a diminuat efectul anticonceptionalelor. Multumesc !!!
1 comentarii
0
19-11-2009, ora 06:03
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistita, acea scurgere maronie anunta ciclul.esti protejata si in pauza de 7 zile.si acel calmant nu a interferat cu contraceptivul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul