Angina eritematoasa veziculara+ Rinita cronica

01-12-2011
monica12
Nu este medic/terapeut
monica12
In urma cu 6 luni am fost diagnosticata cu angina eritematoasa veziculara si cu rinita cronica. In momentul acela la nivelul faringelui puteau fi observate vezicule cu lichid pe cicatricile ramase dupa extirparea amigdalitelor(in urma cu aproape 15 ani). Ca si tratament am primit Avelox 400/ 5 zile, Prednison, propolis si un spray nazal. Dupa acest tratament aceste vezicule au inceut sa se retraga dar nu definitiv. In momentul de fata prezint aceleasi simptome : tuse uscata puternica, iritatie permanenta in gat, nas infundat, vezicule cu lichid pe partile laterale ale faringelui, 2, , bubite' rosii pe peretele posterior al faringelui.
Cunoaste cineva un tratament care a dat rezultate in cazul acestei afectiuni. S-a mai confruntat cineva cu aceste probleme? E destul de rau, mai ales noaptea datorita episoadelor prelungite de tuse.
Mentionez ca am facut un film la cap si altul la plamani in urma carora mi s-a spus ca nu prezint semne de sinuzita si nu am nimic la plamani. Daca nu e sinuzita atunci de ce in ultimii 4 ani am nas permanent infundat iar mai nou iritat?
Am nevoie de ajutor. Tratamentul de acum 6 luni e destul de costisitor 250 lei compensat+consultatia. Nu credeam ca dupa 6 luni sa intampin aceleasi probleme.
1 comentarii
0
01-12-2011, ora 17:01
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! O sa fac numai o sugestie.Ai putea sa apelezi si la un medic homeopat, mai ales ca tratamentul de mai sus cu un antibiotic foarte puternic din clasa chinolonelor si prednison ( un puternic antiinflamator si antialergic) a fost ineficient. As zice ca eruptia veziculoasa sugereaza o infectie virala care nu raspunde la antibiotic si daca avem suspiciunea unei infectii virale in nici un caz nu ar trebui sa administram corticosteroizi. Poti sa faci o determinare a Ig G antiVHS( herpes???), dar exista si alte virusuri care produc o eruptie veziculoasa. Nu am experienta ca homeopat, asa ca trebui sa consulti un homeopat bun pentru a primi remediile potrivite pentru tine, eu pot numai sa-ti spun ca, in cazul anginei cu prezenta de vezicule pe pilieri, uvula si palat, se poate recomanda un preparat homeopatic Rhus toxicodendron 15 CH - 5 granule in 2 prize pe zi. Tratamentul ar trebui facut pana la disparitia simptomatologiei.Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.