Anexita are legatura cu amortirea piciorului?

23-04-2009
essenja
Nu este medic/terapeut
essenja
Buna ziua. Acum o saptamana am fost la medic pentru ca acuzam o durere (mai veche ce-i drept) in zona de jos a abdomenului si o amortire destul de usoara a piciorului drept. Am crezut ca este apendicita dar s-a dovedit a fii metro-anexita. Am luat timp de 7 zile Amoksiclav si Diclofenac tablete si treptat mi-a trecut, totusi inca mai simt o durere, acum dupa ce am terminat tratamentul.

Pentru picior mi-a dat medicul Calciu+Vitamina D si "Pentoxi retard" pt. circulatia sangelui. Piciorul drept a inceput sa imi amorteasca din ce in ce mai rau. In momentul de fata tot piciorul drept este foarte amortit si au inceput sa imi amorteasca si celelalte membre. Peciorul drept deja ma doare, chiar daca iau tratamentul recomandat.

Va rog sa ma ajutati.

Au legatura cele 2 simptome? Ce imi recomandati? Va rog, sunt disperata!!
5 comentarii
0
18-01-2010, ora 00:16
dana13
Nu este medic/terapeut
dana13
buna seara..am si eu o problema si as vrea sa stiu dak cineva a mai avut o astfel de problema si dak stie despre ce este vorba!..akum aproximativ 2 ani am inceput sa am dureri in partea dreapta, la inghinal..initial am crezut ca este vorba despre o durere ovariana..dar am fost la control la ginecolog si mi-a spus ca la ovar nu am nimik...durerile au continuat, dar erau suportabile!..de aprox un an au inceput sa se extinda si pe piciorul drept, sa ma doara si muschii piciorului..a inceput sa imi si amorteasca piciorul..si mai ales pe timpul noptii imi este foarte rece piciorul si dak dorm pe partea dreapta si ma trezesc, cand ma misc ma doare tot piciorul!!..imi puteti spune va rog dak este grav???mentionez ka am 20 de ani..va multumesc anticipat si astept raspuns!
0
27-10-2019, ora 08:47
Mela38
Nu este medic/terapeut
Mela38
Bună ziua! Ați reușit să descoperiți ce aveți? Prezint aceleași simptome ca dvs și nu am reușit pana acum sa am un diagnostic...
1
01-11-2019, ora 16:03
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Ati fost la neurolog, neurochirurg? Dumneavoastra cărați greutati mari? Poate fi vorba despre o sciatica sau hernie lombara, practic odata cu tasarea vertebrelor apar niste "crapaturi" ale nucleului pulpos. Odata ce nervul este comprimat apare durerea. Mergeti la un medic neurolog sa vă consulte de urgență.
0
01-11-2019, ora 18:09
Mela38
Nu este medic/terapeut
Mela38
Eu am hernie cervicala și niște fisuri degenerative disco-lombare, sa zicem ca amorțeală pe picior e de aici, dar ce e cu durerea din zona apendicelui?
0
01-11-2019, ora 22:49
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Consultati medicul internist pentru aceea durere
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.