Analize Papanicolau, candida, HPV

19-04-2010
avalyn
Nu este medic/terapeut
avalyn
Buna ziua! Am 21 de ani si de 4 luni mi-am inceput viata sexuala. Si eu si prietenul meu eram virgini si nu mai avuseseram niciun fel de contact sexual cu nicio persoana (si niciunul dintre noi nu a mai avut cu altcineva nici de atunci). De curand am fost la primul meu consult ginecologic, in cadrul caruia am facut si testul Babes-Papanicolau. Doctorita m-a alarmat imediat in cadrul consultatiei respective pe motiv ca ar exista leziuni vizibile si chiar un pic de sange si mi-a spus ca ar fi vorba de HPV. Cand am fost sa ridic rezultatele testului am avut surpriza de a nu intelege ce scrie pe foaie. Am intrebat-o pe doamna doctor dar nu mi-a spus exact ce scrie, mi-a spus numai ca ar fi vorba de Candida si de acelasi HPV. Recomandarea de pe hartie este repetarea testului dupa tratamentul pentru micoza.
Aici este o fotografie dupa hartiuta respectiva: http://img51.imageshack.us/img51/2882/dsc01144q.jpg

Ce ma alarmeaza pe mine este faptul ca nu am incredere in doamna doctor. Am intrebat-o cum puteam sa iau Candida si HPV si mi-a spus ca numai prin transmitere. Am insistat ca amandoi eram virgini, deci el nu avea de unde sa ia, dar a continuat sa imi spuna ca prietenul meu minte. Am vorbit foarte serios cu el si l-am rugat sa imi spuna adevarul, ca nu ma supar daca s-a intamplat ceva fara sa stiu eu, explicandu-i gravitatea situatiei. Prietenul meu este un om extrem de sincer si de la locul lui asa ca am incredere totala in el. Asadar HPV-ul cel putin nu are de unde sa fi aparut. Candida sunt convinsa ca am avut de mai multe ori de-a lungul anilor pentru ca mi s-a intamplat sa am secretiile specifice, doar ca abia acum am aflat de la ce erau. In schimb doamna doctor a insistat ca se transmite doar pe cale sexuala. M-am documentat si am vazut ca nu are dreptate, asa ca eu acum sunt ingrijorata si in legatura cu diagnosticul. Este totusi ceva extrem de serios si mi se pare absurd ca 2 copii cuminti cum suntem noi, care am asteptat pana la 21 de ani sa ne incepem viata sexuala si am avut fiecare un singur partener, sa avem asemenea ghinion, plus ca nu inteleg de unde as putea avea asa ceva.
V-as ruga mult sa incercati sa descifrati hartiuta si sa imi spuneti despre ce este vorba. Deocamdata sunt inca in cautarea altui ginecolog si facem si eu si el tratament pentru Candida, dar ma macina toata problema cu HPV-ul.
9 comentarii
0
20-04-2010, ora 00:16
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Asa pare ca e vorba de HPV; nu sunt specialista, dar numai prin contact sexual normal, anal, oral etc stiu ca se transmite.Poti face test expres pentru HPV, desi stiu ca koilocitele cam indica HPV. Fa tratamentul care ti se recomanda, partenereul la fel daca e cazul si nu dispera, cresterea imunitatii si varsta si mai ales controul periodic+ analize, iti por asigura o viata sexuala normala.
Sanatate!
0
20-04-2010, ora 10:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Avalyn: stai linistita. Suc exeptia la bolile venerice Sifilis si Gonoree toate bolile se nasc de la sine in sange si nu trebuie luate de nicaieri. Acest lucru se stie d epeste 200 de ani insa la urechile doctorilor nu a ajuns si nici nu va ajunge vreodata aceste lucru caci asta inseamna sa recunoasca ca tot ce fac ei este gresit.

In al 2lea rand: analizele facute sunt contaminate in laboratoare unde misuna a microbi. Microbii se transmit si prin eprubete atunci cand sunt tinute una linga alta caci contagierea se face energetic si nu fizic. Nu este nevoei de contact fizic pt. a se contagia o mostra.
Deci daca pui o eprubeta transparenta contaminata langa ala necontaminata, chiar daca acestea sunt sigilate se vor transmite cu ajutorul luminii informatiile bacteriale in cealalata eprubeta.
Acest lucru a fost dovedit stiintific mai de mult si denota in plus ca prezervativele, daca nu bloceaza un anumit spectru de lumina nu sunt nici o pavaza al boli.

Nu-i mai crede pe doctori ci ce-ti spune mintea si ratiunea caci nu exista o stiinta cu mai multe greseli si mai mare nestiinta decat medicina.

Candidoza apare de la acidifierea corpului in mod natural, sau dupa antibiotice nu este nevoie de contagiere. HPV la fel, apare de la sine daca corpul nu este sanatos.

In cazul tau ori au fost contaminate analizele ori aveti acesti microbi in mod natural.
Aici tu ai drepatate si nu doctorul. Mai jos un articol.


-
Parazitismul sangelui.
Frauda lui Pasteur a pus bazele medicinei moderne

Sanatatea noastra este direct legata de alimentatie. Acest lucru era cunoscut inca din antichitate.
Deja Pitagora (582-507 i.e.n) a spus "zeii sunt nevinovati de suferintele oamenilor. Bolile si durerile corpului sunt urmarea exceselor".

Si calugarita Hildegard von Bingen a scris acum 1000 de ani "Hrana voastra este medicina voastra". Aceasta te poate imbolnavi sau face bine.

Microbiologul Prof. Dr. G. Enderlein a facut descoperiri uimitoare la cercatarile facute cu sange si a pus medicinei stiintifice o temelie noua. Toate descoperirile lui nu au putut fi inca negate de peste 90 de ani ci ele au fost mai degraba confirmate de alti cercetatori din toata lumea. Acest lucru vorbeste de la sine de adevarul lucrurilor celor descoperite de Enderlein. Dupa mai mult de 60 de ani de cercetari Enderlein a adus dovada pentru cauza bolilor cronice - inclusiv a cancerului - ca si tratarea lor cu succes.



Inainte de a ne ocupa cu cercetarile si teoriile lui trebuie insa sa facem o mica excursie cu ceva timp in urma pentru a intelege mai bine aceste lucruri. In intreaga istorie a medicinei nu a existat o disputa stiintifica mai mare si mai pasionata decat aceea dintre Louis Pasteur si Antoine Bechamp.

Bechamp (chimist, biolog si profesor in farmacie, 1816-1908) a afirmat ca toate celulele din plante, animale si din om contin niste microenzime care dupa moartea organismului nu mor, ele fiind cauza fermentatiei si ca din aceste enzime se pot naste alte microorganisme. Aceste "microenzime", asa cum le-a numit Bechamp sunt prezente in toate fiintele si toate plantele.
Ele sunt nedistructibile si vesnice si sunt puntea dintre materia vie si cea moarta. Sub influenta anumitor efecte patogene aceste microenzime se pot transforma in bacterii care elimina substante putrezitoare si fermantatoare. Ca urmare toate bolile corpului isi au originea in INTERIORUL sau.

Cu aceasta a fost descoperit pentru prima data pleomorfismul - capacitatea unui microorganism de a se transforma dintr-un organism pasnic intr-o sumedenie de microbi, bacterii, mucegaie si ciuperci daunatoare vietii. Din aceasta descoperire importanta s-ar fi putut nascut baza adevarata a unei medicini folositoare, daca un alt cercetator nu s-ar fi amestecat in aceasta descoperire importanta: Louis Pasteur (microbiolog 1822-1895).

Pasteur, om cu legaturi politice dubioase, a afirmat in acelasi timp ca microbii nu se pot transforma si ca ar exista numai un singur microb care sa produca o anumita boala. El a negat ca bacteriile si ciupercile ar lua nastere in sange din acele microenzime originale si in plus a afirmat ca sangele in stare de sanatate este steril. Dupa Pasteur bolile s-ar naste din bacteriile care ataca corpul dinafara si care la randul lor provin din alte bacterii care exista in natura.

Un al treilea savant s-a amestecat in disputa: Claude Bernard (fiziolog 1813-1878) si acesta a corectat:
"Nu domnii mei, microbul nu este nimic. Ci calitatea sangelui este totul!"

Pasteur era un retoric foarte bun si in scurt timp, cu sprijinul mare al ziarelor, ziare care in numar mare apartineau magnatilor de produse chimice si farmaceutice de atunci, a reusit sa convinga opinia publica ca si savantii de teoria lui, castigand aceasta disputa fara sa aduca cele mai mici dovezi pentru teoria sa.

Pasteur a plagiat chiar multe pasaje din lucrarea lui Bechamp pe care le-a introdus in lucrarea lui, fara sa mentioneze provenienta lor. Deja atunci el a fost acuzat de plagiat si inselatorie. Desi pe patul de moarte Pasteur si-a recunoscut greseala si i-a dat dreptate lui Bechamp, acest lucru a fost prea mult tarziu pentru a mai repara greseala sau inselatoria deja facuta si
dogmele instalate in stiinta medicala.

Teoria simplista si eronata a lui Pasteur despre microbiologie se raspandise intre timp rapid in lumea stiintifica spre dauna la miliarde de pacienti ce vor urma sa traisca de atunci. Si aceasta teorie gresita este inca ceea ce se stie pana in ziua de azi si baza medicinei moderne care combate microbii din afara cu chimice toxice si vaccinuri. Dupa analiza documentelor lui Pasteur acuta de un cercetator american, documente care au fost pastrate in secret mai mult de 70 de ani dupa moartea lui, reiese limpede ca Pasteur a comis o frauda stiintifica in mod intentionat.

Aceasta frauda a facut ca medicina sa ia un drum foarte gresit si cu multe victime in lumea intreaga spre folosul celor care facbrica si vand medicamente chimice si aparatura medicala.

Prof. Enderlein a fost microbiolog, zoolog si custod sef al muzeului de zoologie din Berlin atunci cand el s-a adancit in studiile facute de Bechamp si in anul 1916 Enderlein a facut o mare descoperire. El a putut izola dupa analiza sangelui doua microorganisme pe care le-a cultivat intr-o cultura hranitoare. Aceste microorganisme faceau parte dintr-un mucegai de origine vegetala care traieste in simbioza cu omul si cu animalele. Ele apar in forme diferite si ajuta printre altele de exemplu la coagularea sangelui, o functie vitala vietii. (creeara trombocitelor).

Enderlein a putut sa dovedeasca prin cercetarile sale sirul de transformari ai microbilor dintr-un microorganism pasnic simbiotic intr-o sumedenie de microorganisme diferite cu insusiri patogene. Cu aceasta Enderlein a confirmat descoperirile lui Bechamp si a livrat dovezile pentru pleomorfism.

Enderlein a dovedit in plus ca sangele nu este niciodata steril asa cum afirmase Pasteur si ca in sange se afla tot felul de microorganisme in stadii diferite. Chiar si faptul ca celula umana ar fi cea mai mica unitate vie din corp, asa cum inca se crede astazi, este un lucru dovedit ca fiind gresit. Cea mai mica entitate vie din corp este coloidul viu si nu celula. Acesta este asa de minuscul incat abia se poate observa la un microscop optic.

Aceste microorganisme numite simbioti sunt si in sperma si in ovule. Ele sunt transmise la urmasi prin placenta.
La o alimentatie gresita cu multe proteine si mult zahar aceste microorganisme se transforma in stadii patogene care imbolnavesc organismul: simbiotul pasnic se transforma in virusi, bacterii si mucegaiuri. Simbioti folositori devin asadar paraziti periculosi datorita alimentatiei gresite.

O anumita ciuperca - Aspergillus Niger - parcurge toate stadiile patogene pana cand ajunge la acel stadiu care provoaca bolile de plamani. In faza finala ea are aspectul bacilului descoperit de Koch ca fiind bacilul de TBC: "bacilul Koch". O alta ciuperca "mucor racemosus fresen", este cel mai periculos dusman al omului si al animalelor. Aceasta ciuperca a avut nenumarate stadii in timpul evolutiei sale prin care ea a pus baza unei variatii interminabile de boli.

Atunci cand alimentatia gresita este continuata, ciclul de transformare incepe din nou si agresivitatea microbilor devine din ce in ce mai daunatoare. Atunci cand sangele trece dintr-un mediul alcalin, mediu in care nu se pot dezvolta si trai microbii, intr-un mediu acid, atunci inmultirea acestor paraziti devine necontrolabila si ei se pot transforma in toate stadiile pana cand ajung si la forma de microbi cancerigeni.

Dieta gresita consta in principiu din alimentatia excesiva cu zahar si proteine animale (dar si vegetale ca cele din soja, fasole, alune), lucruri care hranesc foarte bine acesti paraziti si care ii fac sa ia forme si mai agresive. Dupa Enderlein hrana vegetala este baza unei sanatati bune. Nu avem voie sa uitam ca acest simbiot este de origine vegetala.

De aceea hrana vegetala este de preferat produselor animale. S-a dovedit chiar ca proteinele vegetale sunt cele folosite
cu predilectie de corp la cresterea masei muschiulare.

Intr-o studie medicinala ampla cu sportivi s-a putut dovedi ca printr-o hranire vegetariana se poate obtine o conditie mai buna facand acelasi antrenemant decat prin hranire cu multe proteine animale. Cercetatoarea rusa Shatalova a dovedit prin maratoane in desert facute cu doua grupe de sportivi din care una se hranea conventional si alta strict vegetarian, ca cei cu hrana putina si vegetala au fost cu mult mai rapizi si rezistenti la traversarea desertului decat cei cu alimentatie normala cu multe proteine.

S-a dovedit in plus ca respiratia celulelor este mult activa la hranirea vegetariana. Consumul zilnic mediu de proteine din Elvetia si Germania este de 140 gramme pe zi. Doza maxima procesabila de proteine este insa de 40-60 gramme, ceea ce face ca intre 50-100 de grame de proteine sa nu poata fi asimilate trebuind sa fie arse, transformate sau depuse in corp.

Aminoacizi si proteinele moleculare mici au o sarcina negativa si tind sa se lege de minerale cu sarcina pozitiva. Prin aceasta iau nastere komplexe de proteine-minerale care nu mai pot fi dizolvate in nimic si care sunt depuse in interstitiu si tesut. Aceste depuneri reduc puterea de reactie a tesutului, duc la infundarea interstitiului si la schimbarea lichidului din acesta. Prin aceasta schimbul de substante este scazut si ca urmare creste cantitatea de toxine. Acest lucru duce la reducerea respiratiei din celule si la moarte lor. Este un paradox nelinistitor ca se incearca sa se vindece boli cu medicamente care distrug sistemul imunitar al corpului, caci prin folosirea de medicamente dusmanii microbieni ai organismului pot sa se inmulteasca si mai mult. Daca omul continua sa ignore legile naturii nu il poate astepta decat distrugerea completa a sanatatii.

Datorita descoperirilor lui Enderlein si vaccinul trebuie vazut in cu totul alta lumina. El nu aduce nici un avantaj ci mai degraba distruge sanatatea si slabeste sistemul imunitar.

In anul 1860 exista un caz de cancer la 2500 de oameni. In 1953 cancerul se putea intalni la una din 6 persoane iar in ziua de astazi situatia s-a inrautatit cu mult mai mult. Deja oamenii s-au obisnuit ca pana si copiii si noi-nascutii sa faca cancer si leucemie.

Timpurile cand la studentii de medicina li se spuneau urmatoarele lucruri au disparut demult: "Domnii mei, vreau sa va fac sa recunoasteti ca pana si cea mai reusita interventie chirugicala nu este nimic altceva decat o dovada in plus ca noi nu am fost in stare sa vindecam boala respectiva" (Din cursul Prof. Dr med. Bier)

Medicina moderna face o gramada de analize la sange din care la urma nu se poate spune mare lucru desprea starea reala de sanatate a pacientului. Exista oameni bolnavi cu analize bune cat si oameni sanatosi cu analize proaste. Acest lucru arata clar greselile medicinei moderne facute deja la analiza sangelui. Modul de analiza este gresit caci sangele trebuie analizat atata vreme cat este viu. Cu un microscop de camera obscura orice medic ar putea vedea calitatea sangelui intr-o picaura de sange luata din deget atata vreme cat sangele inca este viu.

Video cu dezvoltarea si miscare formelor in sange
http://www.naturheilpraxis-brandstetter.de/videos-07.05.2007/zeitraffer-leukozyten-1.wmv

Diferente intre un microscop normal si un microscop cu camera obscura (Dunkelfeldmikroskop) cu care se pot vedea atat calitatea sangelui cat si cei mai multi patogenii direct in sange.
La acest tip de microscop lumina cu care este luminata preparatul nu ajunge direct in obiectiv. Numai lumina care trece prin preparat ajunge la obiectiv si produce o imagine cu forme deschise pe un fundal intunecat. In aceasta imagine se recunoaste numai conturul obiectelor din preparat.

Diferite poze din sange facute cu microscopul de camera obscura
http://www.dunkelfeld-blutdiagnostik.de/cms/modules.php?name=gallery2g2_itemId=2377
0
20-04-2010, ora 10:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cum ajunge omul sanatosa sa ia medicamente ? Foarte simplu.
1. I se spune sa faca analize.
2. Rezultatul analizelor este gresit sau analizele sunt contaminate in laboratoare
3. Omul este speriat de analize si convins usor de doctori ca are avea nevoie de medicamente desi nu simte nimic si nu are simptome
4. Omul ia medicamente si de aici problemele de abia apar
5. De la medicamentele pmul face candidoze si alte boli pe care inainte nu le avea
6. Trebuie sa ia alte medicamente pt. bolile induse de primele medicamente
7. Ajunge la boala cronica care greu se mai vindeca si care il face sa consume si mai multe medicamente.

Si totul porneste de la greseala mare de a face analize !
Cunosc femei care si-au extirpat toate organele de reproductie pe baza unei singure analize, desi nu
aveau absolut nici un simptom.

Cui servesc toate astea :

a) Doctorii si laboratoarele castiga bani de la ORICE analiza facuta, nimic nu se face pe gratis: cifra de afaceri a industriei de facut bolnavi creste
b) Orice analiza face omul sa ia medicamente atunci cand nu prezinta simptome - cifra de afaceri a industriei de facut bolnavi creste
c) Tratamentul initial produce boli noi care duc automat la necesitatea de a lua alte medicamente, ca urmare: cifra de afaceri a industriei de facut bolnavi creste

Se fac analize peste analize insa pe bolnavi nu-i poate vindeca nimeni: cifra de afaceri a industriei de facut bolnavi creste

Tot ce se face este spre folosul industriei de facut bolnavi si nu spre folosul pacientului.
Dar putzini se prind.
0
20-04-2010, ora 10:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Avalyn: Vai si amar de sanatatea ta dupa ce faci acest tratament contra candidozei...de abia acum vei incepe sa simti problemele pe care nu le aveai deloc inainte decat pe hartia unui laborator care vrea sa te vada cat mai des la analize.
0
20-04-2010, ora 14:22
avalyn
Nu este medic/terapeut
avalyn
Multumesc pentru raspunsuri.

@Eclectica: noi numai sex normal am practiat pana acum, de fiecare data protejandu-ne. Chiar cu o usoara disperare, as putea spune. Sau mai academic spus, cu exces de prudenta. Koilocitele asa mi-a spus si doamna doctor, ca ar indica HPV, dar stiu de la mama mea ca o alta doctorita i-a spus ca aproape toate femeile au prezente koilocite la aceasta analiza si ca este un lucru cat se poate de normal.
0
23-04-2010, ora 17:35
sttellina
Nu este medic/terapeut
sttellina
Bunà tuturor, asa este aveti perfectà dreptate din cauza mediclior sintem bolnavi, tratamente si controale gresite.Noi, , sotul si fiul nostru traim in altà tarà si chiar ieri am mers la ginecologul meu pentru ca sa-mi fac tesul papanicolau dar iti este ffoarte drag sa mergi nici macar nu mà atinge, are multe aparate mult mai performante, , sà vad la noi in tara asa poate peste vreo 50 anni, tot examenul meu sa facut pe calculator, fetelor daca nu sint bune rezultatele mai bine mergeti la cele mai bune clinici.imi pare rau de voi, va doresc sanatate multa, pa.
0
13-05-2010, ora 01:28
deea_me
Nu este medic/terapeut
deea_me
Buna,

Ti-as recomanda sa te informezi mai bine infecţia HPV netratată poate conduce la displazie cervicala si cancer de col uterin.Decat sa te gandesti de unde mai bine ai repeta testele la o clinica cu un laborator bun.Eu am fost la mai multi medici si in cele din urma la Gynecoland a fost ok, au laboratoarele foarte bune si aparatura performanta.
Virusul papiloma uman (HPV) este un virus cu transmitere sexuală. Este transmis prin contact genital (sex vaginal şi anal) şi de asemeni prin contact tegumentar.HPV reprezintă un grup de virusuri care include peste 100 de tulpini sau tipuri diferite, dintre care majoritatea sunt inofensive. Peste 30 din aceste virusuri se transmit pe cale sexuală şi sunt clasificate în tipuri "cu risc scăzut" şi tipuri "cu risc crescut". Ele pot infecta regiunea genitală la bărbaţi şi femei: penisul, vulva, anusul, vaginul, colul uterin sau rectul.Tipurile HPV "cu risc crescut", pot cauza anormalităţi ale testului Papanicolaou. Ele pot de asemeni conduce la displazie cervicala si cancer al colului uterin, vulvei, vaginului, anusului sau penisului. HPV tipurile 16 şi 18 cauzează aproximativ 70 % din cancerele de col uterin.

Nu te panica si repeta analizele, si trateaza pana nu e prea tarziu.Cancerul de col uterin se poate trata doar daca este descoperit din timp.
0
08-07-2010, ora 00:34
avalyn
Nu este medic/terapeut
avalyn
Ca sa finalizez chestiunea aceasta... Am decis sa merg la alt doctor, la privat, unde nu numai ca am fost tratata cu maxima seriozitate, dar am putut sa imi fac toata gama de teste necesare. Mi-am repetat analizele (de data asta tiparite, fara sa mai fie indescifrabile) si mi-a iesit ca sunt perfect sanatoasa, nu am absolut nimic. Nici vorba de HPV sau alte prostii. Mi s-a spus ca este perfect normal sa existe un numar redus de koilocite, ca sunt foarte putine femei care nu au (in general virginele). Am intr-adevar o rana pe col, dar am inteles ca se intampla destul de des si nu este o problema. O s-o cauterizez cu prima ocazie ca sa nu am probleme in viitor. Si uitati ce face un medic incompetent... M-am panicat in ultimul hal si am dat o groaza de bani pe teste, ecografii si alte minuni ca sa aflu in final ca nu am absolut nimic.
0
23-02-2018, ora 00:24
Ana Karen
Nu este medic/terapeut
Ana Karen
Buna ziua! Am fost la un control gineco si mi s-a spus ca am fibrom de 5cm am facut si test papanicolu si mi-a iesit C3, dupa 3 luni mi s-a recomandat sa fac tipaj HPV. Am facut tipajul si dupa 5 zile de la genotiparea HPV am fost la un alt medic la un control, acesta mi-a spus ca NU am fibrom si testul papanicolau a iesit ok, fara nici un fel de leziune. Cum este posibil? Exista vreo sansa ca repetand testul Pap dupa doar 5 zile sa iasa gresit? Pe de alta parte cum cel de-al doilea medic nu a vazut fibromul care trebuia sa aibe 5Cm? Sa vad un al treilea medic?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  • Testul Papanicolau
  • 61% mai puține cazuri de negi genitali după introducerea programului de vaccinare anti HPV
  • Candidoza vaginală în sarcină
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Ce diferenţiază infecţiile HPV care dispar de cele care preced cancerul?
  • Vaccinul HPV a redus riscul de infectare cu 90% în ultimii 10 ani
  • Cum să ne protejăm mai mult copiii - vaccinarea antiHPV
  • Vaccinul antiHPV e recomandat și la băieți
  •