Amputatie traumatica policelui drept.

22-11-2010
flralina
Nu este medic/terapeut
flralina
Buna ziua! Ma numesc Adrian, am 34 ani si acum 2 luni am suferit un accident in care mi-a fost amputat primul deget la mana dreapta. Nu mai am decat 4 degete si ma descurc foarte greu deoarece nu pot apuca mai nimic. As dori daca se poate o parere a unui doctor in chirurgie plastica-reconstructiva daca mai pot face ceva la deget. As avea sanse sa-l mai fac inapoi??? Astept un raspuns. Va multumesc. O sa atasez si o poza daca este cazul pentru a va face o parere mai sigura in acest caz.
2 comentarii
0
30-11-2010, ora 22:09
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in prima faza trebuie vazut ce a ramas din deget, ce este baza pe care se poate construi. sunt mai multe posibilitati pentru a reconstrui policele, toate fiind operatii destul de complicate si sunt efectuate in putine centre universitare. este greu sa gasesti cineva care se ocupa cu asa ceva, insa nu este imposibil, daca nu in romania, atunci in ungaria sau mai spre vest
0
07-12-2010, ora 23:37
flralina
Nu este medic/terapeut
flralina
Multumesc pentru comentariu si m-as bucura daca mi-ai da o idee, un spital bun la noi in Romania, sau ma rog...ceva idei ce as putea face...daca cineva are idei sau daca ma poate ajuta cu un sfat astept raspuns.. Va multumesc !!! As putea chiar sa atasez o poza pentru a se face o idee mai concreta in acest caz..Astept parerea unui doctor in acest domeniu...sper sa apara curand!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul