Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Amortirea degetelor de la mana dreapta.

20-12-2009, ora 16:55
Autor: cmada17
Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Am avut canncer de col acum un an si jumatate, iar de dou zile am o senzatie usoara de degete amortite (degetul mic si inelar) la mana dreapta. Ma gandesc ca poate sa fie de la ceva efort pe care l am facut sau poate fi altceva. Eu mai dorme cu mana sub mine si initial am crezut ca de acolo este. Dar imi este foarte teama sa nu fie un semn de recidivare a camcerului. Credeti ca "delirez" sau ar fi recomandat sa merg la un doctor? Multumesc anticipat pentru orice gand bun.
2 comentarii
21-12-2009, ora 10:14
Autor: scarface
Acest simptom nu are de a face nicidecum nu cancerul si apare foarte des la oameni de toate varstele.
Asa ca stai linistita in aceasta privinta. Cu ajutorul la unul din doua remedii homeopate acest simptom
dispare in cateva zile. Numai un medic homeopat te poate ajuta dupa experienta mea. Simptomul este cauzat de toxine care sedeaza nervii sau de o circulatie proasta in venele periferice.
21-12-2009, ora 16:55
Autor: cmada17
Multumesc frumos. Chiar m am mai linistit. Stresul psihic este mult mai mare decat va imaginati. Orice ma doare are legatura cu recidiva bolii. Acum sunt ok si va doresc sarbatori fericite. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns


06-04-2014, ora 14:30
Cardioclinic
Aveti ameteli, amorteli sau senzatii ciudate ( arsuri intepaturi ) in diferite parti ale corpului, lesin, dureri de cap, sau pierderea cunostintei ? Nu lasati boala sa va afecteze viata ! Aflati aici ce trebuie sa faceti .. Consultati un specialist ! O echipa de medici primari cu peste 15 ani de experienta in DIABET NUTRITIE, ENDOCRINOLOGIE, ECOGRAFIE, CARDIOLOGIE si NEUROLOGIE este aici pentru a va ajuta !