Amortirea capului

19-08-2011
ionellaaa
Nu este medic/terapeut
ionellaaa
Buna ziua!
Am 20 de ani si acum cateva saptamani mi s-a intamplat sa imi amorteasca partea stanga din spate a capului. Aveam capul pe o perna micuta pe care o indoisem ca sa pot sta cu capul mai sus...dupa ceva timp am vrut sa schimb pozitia capului si am simtit furnicaturi pe partea capului care fusese sprijinita de perna. Dupa ce mi-a trecut...mi-am simtit mana stanga amortita dar apoi am adormit si dimineata nu am mai simtit nimic amortit.

Episodul s-a repetat acum aproximativ o saptamana in aceleasi conditii doar ca mi-a amortit toata partea din spate a capului in zona cefei (partea sprijinita de perna). Marti mi-au amortit piciorul stang si mana stanga si dupa ce mi-au trecut toate furnicaturile am ramas cu o senzatie ciudata ca atunci dupa ce iti trece amorteala dar totusi mai simti mici furnicaturi (sau durere pentru ca nu imi pot da seama exact ce e). Aceasta senzatie se simte mai intens la nivelul calcaiului. Azi simt si calcaiul de la piciorul drept un pic amortit si degetele mari de la picioare.
Ieri si azi mi s-a zbatut ochiul stang si de aproximativ 2 luni am o stare de oboseala. La inceput am crezut ca e din cauza sesiunii (stres, putin somn, mult de invatat) dar inca mai am starea de oboseala ( chiar si cand dorm 9-10 ore ). Sunt in vacanta de o luna..

Cineva mi-a spus ca ar putea fi lipsa de calciu dar am luat vitamine si calciu acum doua luni.
Ar putea fi din cauze neurologice? Ce analize imi recomandati si ce credeti ca ar putea fi?
Va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
19-08-2011, ora 15:11
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Nu cred ca e vreo lipsa de calciu, mai ales in mijlocul verii. Mi se pare o tulburare de stres/suprasolicitare pentru care e bine sa va vada un psihiatru.
0
19-08-2011, ora 16:06
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Ionela ti-am trimis un mesaj privat. Cele bune,
0
12-02-2014, ora 20:23
bujan catalina
Nu este medic/terapeut
bujan catalina
Buna ziua
De 1 saptamana imi amorteste ceafa si partea stanga a capului cu ureche si am fost la medicul de familie si mi-a dat sa iau neuromultivit dar nu vad nici o ameliorare.Nu stiu unde sa merg, ma poate ajuta cineva am 27 ani?multumesc
0
13-02-2014, ora 11:59
bujan catalina
Nu este medic/terapeut
bujan catalina
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cap si gat
  •