Amortirea aleatorie a unor parti ale corpului cu scaderea temperaturii lor.

21-03-2008
Niculescu Paul
Nu este medic/terapeut
Niculescu Paul
In ultimele doua saptamini au inceput sa-mi amorteascca diferite parti ale corpului. Unele manifestari provocindu-mi chiar crize de panica.Am fost internat la neurologie si nu s-a descoperit nimic. Ecografia Dopler a evidentiat ingustarea vaselor de singe. De asemenea nivelul de colesterol este mare.Spre ce tratament as putea sa ma indrept?
4 comentarii
0
30-03-2008, ora 00:00
2510
Nu este medic/terapeut
2510
domnule marius, dumneavoastra poate scoateti niste bani din vanzarea acestor produse naturiste, dar v-ati gandit vreodata ca si medicina asta traditionala are totusi un scop?vase de sange ingustate-->ischemie-->necroza pe teritoriul ischemizat-->a)infarct b)accident vascular cerebral c)tromboza venoasa profunda si asa mai departe.am vazut ca sunteti inginer, deci nu aveti ABSOLUT NICI O LEGATURA cu medicina!!!tratamentele naturiste au si ele un scop, dar e absurd, imoral si complet gresit sa exagerezi in ceea ce priveste utilizarea lor!
iar pentru domnul paul niculescu, va sugerez sa consultati un cardiolog sau un medic internist, sa va faceti un ekg si o echografie de cord si mai ales o angiografie!va doresc multa sanatate!
0
31-03-2008, ora 00:00
MHC
Nu este medic/terapeut
MHC
Nu banii sunt importanti pentru mine, eu vreau sa ajut oamenii care sufera de diverse afectiuni. Aceste produse sunt suplimenti nutritionali si nu dau reactii adverse cum ati enumerat in mesajul dvs. din contra previn infarctul, accidentul vascular cerebral, etc. Aceste produse aduc un aport de vitamine si minerale necesare organismului uman. Nu neaparat trebuie sa fii medic pt. a recomanda aceste produse nutritionale, exista o documentatie ampla despre aceste produse si ele singure vorbesc in locul oamenilor prin beneficiile pe care le aduc. Multumesc.
0
31-03-2008, ora 00:00
MHC
Nu este medic/terapeut
MHC
D-na 'diana d' acesti suplimenti naturali nu inlocuiesc tratamentul prescris de medicii autorizati, din contra se poate lua in paralel. Inainte de a le consuma eu si familia am cerut sfatul medicilor, care au niste anisori de experienta; le-am consumat eu si abia dupa aceea le-am recomandat si altora. Si apoi fiecare om decide ce face cu viata lui, ce tratament va urma. CA VIITOR MEDIC ar trebui sa te intereseze de VIATA PACIENTULUI de cum AI PUTEA SA-L SALVEZI nu de ce sfaturi sau barfe posteaza fiecare. Pentru voi ca viitori medici VIATA AR TREBUI SA AIBE PRIORITATE D-na STUDENTA !
0
31-03-2008, ora 00:00
MHC
Nu este medic/terapeut
MHC
Mesajele de mai sus sunt ptr. d-na STUDENTA anul IV la medicina fosta, , diana d' si actuala... 2510 fara nume si profesie da sfaturi. Rautate mica ce esti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •